«Бур’яни і висока трава», - муніципали про «марафет» у Луцьку

«Бур’яни і висока трава», - муніципали про «марафет» у Луцьку
Муніципали нагадали, що косіння трави та прибирання сміття поблизу приміщень комерційних закладів та бюджетних структур у Луцьку є обов’язковим до виконання.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у соціальній мережі Facebook.

Муніципали виявляють, що прилеглі території закладів громадського харчування, відпочинку, надання сфери послуг, а також бюджетних установ необкошені і мають непривабливий вигляд.

«Висока трава та бур’яни псують естетичний вигляд сучасних фасадів, святкових вітрин та красиво вимощеної бруківки. І це – напередодні Дня Незалежності України», - йдеться у повідомленні.

Муніципали щоденно здійснюють моніторинг відданих їм територій та видають недбайливим господарям приписи на косіння трави та приведення території загального користування до належного стану.

Щоб уникнути правопорушення, департамент муніципальної варти Луцька закликає підприємців та керівників бюджетних установ та організацій привести до ладу території поблизу своїх будівель та комерційних споруд не лише зараз, але й в майбутньому не забувати про естетичну складову.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проснулись на прикинці літа, а де раніше були? Чому все через одне місце робиться?!
Відповісти
Нехай ще зайдуть за будинок 23, по проспекту Грушевського, там не вже такі хащі що неможливо пройти. Дзвонимо в ЖЕК то там кажуть що це територія обл.лікарні, в лікарні скидають на ЖЕК, так і живемо.
Відповісти
Останні новини
«Бур’яни і висока трава», - муніципали про «марафет» у Луцьку
20 серпень, 2018, 22:49