Я оголосив війну контрабанді, – Гройсман у Луцьку

Я оголосив війну контрабанді, – Гройсман у Луцьку
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у Луцьку розповів, що спільно із керівництвом ДФС вдалося викрити злочинні схеми на митниці. Посадовець «оголосив війну» контрабанді, та каже, що готовий захищати керівників, які борються із таким станом речей.

Про це він повідомив 23 серпня під час робочого візиту до Луцька.

Гройсман пригадав, що проблематику надходжень від митниці почав вивчати ще кілька років тому, план надходжень від структури за 2017 рік перевиконали на 79 млрд грн.

«Але поки ми займалися знищенням тих схем, які були, абсолютно непомітно почали створювати нові організовані злочинні схеми у яких беруть участь, я наголошую на цьому, представники держави, різних органів», мовив Гройсман.

За його словами, ці дані йому відкрив в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, і тоді Гройсман вжахнувся, що країну грабують. Адже кошти можна було б залучити, наприклад, на те ж будівництво доріг.

«Я два місяці тому сказав, що не буду приховувати злочини, які є в державі. Тому я вийшов у публічну площину та оголосив війну контрабанді і дав доручення керівнику ДФС, міністру внутрішніх справ та національної поліції спільно об’єднати зусилля для того, щоби припинити незаконне ввезення товарів на територію України, щоб розмитнювали по справедливих цінах і наповнювали бюджет», – додав посадовець.

За його словами, керівнику ДФС та митниці також не просто, адже у цих структурах теж є люди, які сприяли схемам на митниці.

Тому він заявив, що захищатиме керівництво митниці та ДФС, яке буде боротися із контрабандою.

«Дуже добре, що є такі керівники, як Продан, який сказав, я буду виконувати це завдання, як завдання моєї честі. Вчора він вийшов і сказав, що йому важко, що тиснуть на нього та його рідних. Однак і це не має нікого зупинити – ми маємо чесно робити свою роботу і суспільство нас буде підтримувати», – завершив Гройсман.

Нагадаємо, посадовець прибув до міста 23 серпня та оглянув завод "Мотор". Після він вирушив до центру міста, де привітав молодят, вислухав по проблеми луцької "Освіти", а також прогулявся вулицею Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перед виборами. Ну звісно
Відповісти
ЖАХ!!!! Які війни? Є закон! Чиновники мають чесно працювати і вдень і вночі. При скоєнні злочину будь-який чиновник має бути у В‘ЯЗНИЦІ.
Навіщо ці СОВЄЦЬКІ понти? Може Гройсман оголосить пятирічку боротьби з корупцією! Якийсь кОМУНЯЦЬКИЙ МАРАЗМ
Відповісти
ЖАХ!!!! Які війни? Є закон! Чиновники мають чесно працювати і вдень і вночі. При скоєнні злочину будь-який чиновник має бути у В‘ЯЗНИЦІ.
Навіщо ці СОВЄЦЬКІ понти? Може Гройсман оголосить пятирічку боротьби з корупцією! Якийсь кОМУНЯЦЬКИЙ МАРАЗМ
Відповісти
Мирослав Продан просветил премьера и тот ...ужаснулся! Оказывается, премьер узнал, что... страну грабят! А до этого он не знал! Да они всех нас за придурков держат! Был такой фильм "Возвращение Святого Луки", так там, помнится, главный герой фильма - он же "вор в законе" жаловался своему коллеге, тоже вору: "Веришь, просто невозможно работать - кругом одно ворьё!" Нынешняя власть относится к людям опираясь на закон Паркинсона - Раневской: "Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает сытую жизнь". Господа, эти колорадские жуки на народном картофельном поле не наедятся никогда!


Відповісти