На зупинках Луцька хочуть встановити електронні табло

На зупинках Луцька хочуть встановити електронні табло
Аби лучани могли дізнатися про графік руху, на шести зупинках із найбільшим пасажиропотоком хочуть встановити електронні табло.

Про таку можливість 4 березня під час засідання «круглого столу» щодо якості перевезень повідомив заступник начальника відділу управління транспорту та зв’язку Олександр Середа.

Він повідомив, що найгірша ситуація нині з тими зупинкам, де немає поблизу магазинів. Це переважно зупинки «на вимогу». На деяких навіть немає твердого покриття, а пасажири добираються до маршрутки по газону.

Втім, зі слів заступника міського голови Тараса Яковлєва, найбільше скарг лучан надходить все ж таки на графік руху маршруток. Учасники «круглого столу» зійшлися на думці, що якщо він буде чітким, то це буде вигідно як пасажирам, які будуть знати, коли приїде необхідний транспорт, так і водіям, які будуть впевнені, що пасажири прийдуть у точно заявлений час.

«На деяких зупинках у нас сходиться 80% всіх маршрутів. Якщо ми поставимо інформацію про кожен маршрут, то доведеться всю зупинку заліпити», - зазначає Середа.

Тому є пропозиція на шести зупинках, де найбільший пасажиропотік, розмістити електронні табло з інформацією про графіки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага...складуть кошторис на кілька сотень тисяч гривень(мовляв,через використання псевдонанотехнологій на благо лучан).
а у когось з"явиться новеньке авто...
не треба електронних табло,краще зробіть щось реальне щоб ті графіки руху справді відповідали дійсності.встановіть металеві красиві дошки,нанесіть на них потрібну інформацію,і контролюйте її виконання.
ось про що треба зараз дбати.
чому у нас все через дупу робиться?
Відповісти
Дуже хороша ідея!!! Вже реальна за..... перевізники які влаштовують на дорогах раллі а би по-швидше дістатись до зупинок і т. д. Особливо це стосується маршруток № 25, 29, 30...Ситуація складається таким чином що маршрутки №29,30 починають свій рух з кінцевої на вул. Володимирській коли побачать за горизонтом маршрутку №25...а людям потрібно добиратися на роботу, і тому коли стоїш на зупинці важко передбачити, коли ця маршрутка розпочне свій рух...
Відповісти
Щось таке мені нагадує перегони між маршрутками №28,9,10.
Відповісти
спочатку доведіть до толку самі колгоспні зупинки і жахливі маршрутки!А то так напористо продвигаєте черговий відкат від якого громаді не буде ніякого результату та користі!Можна подумати що шість таблоїдів покращать якість перевезення у всьму Луцьку!Махінатори хренові,коли ви вже нажретеся!
Відповісти
GPS, табло.. а маршрутки, як були брудними свинарниками такими і залишаться.
Відповісти
Коли самі пасажири перестануть бути свинями. Тобто. Обов"язково вимагатимуть у водія квиток, Не набиватимуться у салон як стадо овечок у кошару, заздалегідь готуватимуть гроші, а не по 10 хвилин ритимуться у торбах та кишенях шукаючи 2 грн.,тобто плануватимуть поїздку, ну і т.д. тоді їх і возитимуть не бики скотовозами, а нормальні працівники сфери обслуговування нормальними засобами перевезення ЛЮДЕЙ. І взагалі. Маршрутки нафіг з Луцька. Нормальний державний автотранспорт поверніть з усіма його атрибутами і службами.
Відповісти
все правильно,бидло воно і в африці бидло
Відповісти
а електронні табло..... побачите, скільки вони у нас простоять! Ми ж не виховані, ми ж грубіяни! Ми ж їх порозбиваємо!!!
Відповісти
Нехай дороги зроблять. Що це за робота - літом поклали асфальт, а на наступну весну уже ями ((( Потрібна оцінка експертів, з чого цей *асфальт* ?
Відповісти
Останні новини
На зупинках Луцька хочуть встановити електронні табло
04 березень, 2013, 18:52