Луцькі маршрутники нарікають на «пасажирів-вандалів»

Луцькі маршрутники нарікають на  «пасажирів-вандалів»
Власники луцьких маршруток вимагають вічливості зі сторони пасажирів, розповідаючи про пошкоджені сидіння і нетверезих клієнтів.

Про це йшлося 4 березня під час «круглого столу» присвяченого якості маршрутних перевезень у Луцьку.

Так директор ТзОВ «Санрайз» Юрій Девіцький каже, що у луцьких маршруток часто бувають порізані та пописані сидіння, а водіям доводиться мати справу з нетверезими пасажирами.

«Було таке, що наші маршрутки п’яних під самий міськвідділок привозили», - каже Девіцький.

Його слова підтверджує і заступник начальника відділу транспорту та зв’язку Олександр Середа. Він каже, що при огляді маршруток у багатьох останні місця пошкоджені пасажирами.

«Пописані… Скло – таке враження, що діамантами, склорізами подряпані. Телефонні довідники цілі на задніх сидіннях», - каже Середа.

Натомість керівник Волинського прес-клубу Богдана Стельмах повідомила, що лучани у групі «Якість пасажирських перевезень», що діє у соціальній мережі Facebook, описують інші проблеми роботи громадського транспорту у місті.

Серед них - відсутність в інтернеті зручної інформації про перевезення та перевізників (наприклад - окремого сайту); відсутність у лучан зворотнього зв’язку з перевізниками; немає належного озвучення зупинок, що важливо для незрячих; невелика кількість маршруток, що спричинює тисняву в години пік; проблеми з довозом після 22:00; «китайські» маршрутки, яких в народі називають «трунами на колесах».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українці...
Відповісти
А в чем проблема? Решите для себя что дешевле ремонтировать салон или нанять на каждую машину охранника))) Пусть он решает кого впускать, кого не выпускать, кого сразу в ментовку везти))))
Відповісти
Останні новини
Луцькі маршрутники нарікають на «пасажирів-вандалів»
05 березень, 2013, 10:14