Посварилися після чарки: у Польщі українець вдарив ножем свого співмешканця

Посварилися після чарки: у Польщі українець вдарив ножем свого співмешканця
Прокуратура Польщі висунула обвинувачення у спробі вбивства українцеві, який вдарив у живіт ножем свого співмешканця.

Про це повідомили у Столичній комендатурі поліції, передає УНН з посиланням на "Польске радіо".

33-річного українця взяли під тимчасовий арешт терміном на 3 місяці, а його жертву у важкому стані госпіталізовано.

Інформацію про інцидент отримав черговий комендатури для Варшавського-Західного повіту, на місце негайно прибула поліція. Там правоохоронці побачили постраждалого з колотою раною живота, а також чоловіка, який надавав йому допомогу.

Поліцейські попередньо встановили обставини інциденту та під наглядом прокурора виконали процедурні заходи, а криміналіст зафіксував сліди.

Загалом поліцейські затримали чотирьох осіб, котрі перебували з 33-річним громадянином у будинку. За інформацією правоохоронців, усі були напідпитку та мали у крові від 2 до 2,5 проміле алкоголю. Після протверезіння чоловіків допитали. За їхніми свідченнями, 33-річний чоловік напав на свого співмешканця після того, як між ними сталася сварка.

За скоєння цього злочину громадянину України може загрожувати навіть довічне позбавлення волі. Розслідування проводить Районна прокуратура у місті Прушкув під Варшавою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ніж, напад
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Эпизод из жизни тех, кто о библейском "не убий!" ничего не слышал в своей никчемной жизни. О страстях Сына человеческого Христа они тоже ничего не знают, зато они видели, как горят живые люди от бензиновых коктейлей в центре столицы, чьи - то отцы, сыновья... Они видели, как сладострастно фарисействующие СМИ радовались этому, также забыв заповедь "не убий!" И теперь они убеждены, что жизнь человеческая не стоит и цента! Сформировалась генерация людей, которые для собственного "прокорма" нарушат все мыслимые и немыслимые законы человечности. Голем вышел на свободу, "революция пожирает своих детей", о чем предупреждали классики! Если не "включим" мозги, тупеющие от "фэстов",итог очевиден: "дикое поле" по соседству с ЕС!
Відповісти
Останні новини
Посварилися після чарки: у Польщі українець вдарив ножем свого співмешканця
30 серпень, 2018, 05:23