«Доктор Пі» погрожує самогубством

«Доктор Пі» погрожує самогубством
У Львові Сихівський райсуд вирішив продовжити утримання під вартою Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі», до 11 травня.

Рішення про це суд прийняв у вівторок, ‒ повідомляє ТСН.

Слюсарчук просив, щоб його справу розглядали за місцем його прописки – у Жидачівському районному суді, але суд відмовив.

Також повідомляється, що на засіданні Слюсарчук погрожував самогубством і тим, що почне голодування. Суд має намір почати розгляд справи по суті 14 березня.

Нагадаємо, Слюсарчука підозрюють у незаконній лікарській діяльності, яка спричинила тяжкі тілесні ушкодження та смерть. Також його звинувачують у шахрайстві та підробці документів. Діяв він у кількох областях – Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та Київській. На Львівщині мешкає найбільше свідків, тож, справу на розгляд скерували саме туди.

Нагадаємо також, 22 січня Соломʼянський суд Києва відхилив клопотання захисту про звільнення Слюсарчука під заставу у 130 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красавец, такого яркого мошенника можно в пример ставить. Это вам не черный стоматолог Саша, у которого папа Витя, и который за пару лет стал самым богатом стоматологом страны. А этот сам, своим умом развел всех и вся, от простого гражданина до президента. Его нельзя в тюрягу, его надо в Могилянку или им. Шевченка на преподавательскую работу. Такой талант пропадет.
Відповісти
Для VSK. Молодець! Підтримую. Дуже дотепно і гостро. Два полюси: петеушник, який читає, ворушачи губами, може наї.... президента і державу, а стоматолог за три роки президенства батька може стати мільярдером. По другому випадку аналогів в світі немає.
Відповісти
НА всі 1000 підтримую VSC!!!
Відповісти
Останні новини
«Доктор Пі» погрожує самогубством
05 березень, 2013, 16:04