Ковель ‒ найчистіший серед волинських міст

Ковель ‒ найчистіший серед волинських міст
Ковель став переможцем в обласному конкурсі на звання «Місто найкращого благоустрою».

До такого висновку прийшла обласна конкурсна комісія, розглянувши подані на конкурс документи, ‒ пише Про Ковель.

Наразі мерія готує матеріали на Всеукраїнський конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», де Ковель змагатиметься за кубок переможця у третій категорії міст із населенням до 100 тисяч мешканців за підсумками роботи у 2012 році.

Мер Ковеля Олег Кіндер зазначив, що цей результат ковельській громаді вдалося досягти спільними зусиллями мешканців та комунальників, які постійно стежили за чистотою на вулицях міста.

Начальника відділу комунального господарства Ковельського міськвиконкому Олександра Балака мер пообіцяв преміювати, аби той в наступному році працював не гірше.

Нагадаємо, торік Ковель виборов перше місце в Україні як населений пункт найкращого благоустрою. Тоді перемогу він розділив із Іллічівськом Одеської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПІАР КОВЕЛЬРАДИ.БІЛЯ ЗАЛІЗНИЧНОГО ВОКЗАЛУ-ГАДЮШНИК ТА АНТИСАНІТАРІЯ.ЗДАЄТЬСЯ ЩО ПОПАВ В ІНДІЮ-ДАІ ЗАРОБЛЯЮТЬ ГРОШИКИ.ШОФЕР ПОЖАЛІВСЯ-СТАВ НА 5-10ХВ.ПИРІЖКА ЗЇСТИ У ВЛАСНІЙ МАШИНІ -ЖИГУЛІ ПІДЇХАЛИ З ПРАВООХОРОНЦЯМИ-МОТИВ СТАЛИ НА МІСЦЕ ТАКСИСТІВ-ЗНАКІВ НІДЕ НЕ БУЛО ПРО ЗАБОРОНУ-ТАКСИСТИ БУДУТЬ МОЛ ЖАЛІТИСЯ---МУСИЛИ ДАТИ 100ГР.НА ЛАПУ.А ЩО ТИ ДОКАЖЕШ ЯК НЕ ЗАХИЩЕНІ-МИ ЛЮДИ.НЕ ДАСИШ-В 5РАЗ ПОСТРАЖДАЄШ І ЧАС І НЕРВИ І ПРОТИ ЗАКОННИКІВ В ПОГОНАХ НЕ ПОПРЕШ.ТАК ЯК БЕЗВЛАДДЯ З БОКУ ЧИНОВНИКІВ.ОТОЖ І КОВЕЛЬ ДАЛІ 90-ТИХ НЕ ПРОДВИНУВСЯ КРІМ БАНДИТІВ В ПОГОНАХ НА РЄКЕТИРІВ.
Відповісти
Треба було щоб склали протокол, а не давати сто гривень.Лох це на завжди!
Відповісти
Щось тут трохи не теє. Як "Ковель змагатиметься за кубок переможця у третій категорії міст з населенням до 100 тисяч мешканців" коли такої категорії немає? Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2003 р. № 1119 “Про організацію щорічного всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку” до третьої категорії віднесено міста з населенням від 50 до 150 тис. чоловік. Тобто Ковель сам не знає у якій ваговій "версії" бере участь? Далі ще цікавіше получається. Хто зна, як там важко працювала "обласна конкурсна комісія, розглянувши чимало поданих на конкурс документів" коли на Волині міст, що підпадають під критерії третьої категорії не так чимало - аж...два! Ковель і Нововолинськ. Невідомо чи місто шахтарів брало участь в цьогорічному конкурсі. З таким підходом якби Луцьк подав документи на конкурс то відразу б став обласним переможцем в своїй категорії. Бо він один такий по населенню. А перевірити документацію, яку Кіндер подав на конкурс - ідея цікава...
Відповісти
Останні новини
Ковель ‒ найчистіший серед волинських міст
06 березень, 2013, 15:39