У селі на Волині дитина померла на уроці фізкультури. ОНОВЛЕНО

У селі на Волині дитина померла на уроці фізкультури. ОНОВЛЕНО
6 вересня стався нещасний випадок у школі в селі П’ятидні Устилузької ОТГ.

Близько 11:30 учениці стало зле на уроці фізкультури, після чого школярка померла, - повідомляє Буг з посиланням на власні джерела.

Наразі отримати коментар від голови Устилузької ОТГ Віктора Поліщука не вдалося отримати, адже триває сесія міської ради.

Директорка школи Надія Зволянська у телефонній розмові відмовилася будь-що коментувати.

На запитання журналіста “БУГу” директорка відповіла: “Я не маю часу говорити”.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost цю інформацію підтвердили у волинській поліції.

За інформацією правоохоронців, шестирічна дівчинка навчалася в першому класі. Під час уроку фізкультури їй стало зле, у школу викликали медиків, та врятувати дівчинку не вдалося.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ранок 6 вересня. Швидка їде на виклик. Їде рятувати життя маленької 6- річної дівчинки. Їде з включеною сиреною. І з'являється той, хто безнаказано перешкоджає руху швидкої. На цьому все спасіння закінчено. ДТП. Не винних, ні наказаних. Про це ПРОМОВЧАЛИ!!! Люди, схаменіться!!! Що ви робите? Про це хочеться кричати!!! Але чому всі мовчать? Чому НІХТО словом не обмовився про того водія, що скоїв дтп? Чому НІХТО не сказав про степінь ушкодження тої швидкої ? Чому стерто відео про це? І скільки людей і дітей ще помре, бо до них не приїхала швидка? А швидка приїхала своїм ходом назад в лікарню !!! ЦЕЙ АВТОМОБІЛЬ МІГ ЇХАТИ , І УШКОДЖЕННЯ БУЛИ НЕЗНАЧНІ !!! Чому про це мовчать кореспонденти? Додому до дитини на похорони вони приїхали. Показати людське горе. Але нікому на думку не навернуло сказати про те, що її можна було врятувати? Врятувати, якби швидка поїхала на виклик, а не назад в гараж. Але ж тепер нема героїв. Банальна людська скупість і бездушність знищує нас, простих людей. А якби помирала дитина того водія, чи пані лікаря, чи того водія, що порушив правила, чи можливої іншої керівної особи, яка дала вказівку відмовитись від того фатального виклику... Вони б вчинили так само? Як їм спиться? Добре? Совість спокійна? А померла дитина. І це не просто смерть. Це показник людського нікчемного ставлення. Як можуть люди, даючи клятву Гіпократа відмовитись від своїх слів і пустити ситуацію на самотік ? Так, помирає не їх дитина. Але ж помирає !!! І вони це розуміють. Та.. одним життям більше , чи менше.. Факт, для них немає різниці. І не важливо що лише вони могли врятувати те безневинне дитяче життя. І подарувати посмішку матері, замість вічного нестерпного смутку.
Відповісти
Останні новини
У селі на Волині дитина померла на уроці фізкультури. ОНОВЛЕНО
06 вересень, 2018, 13:20