В Україні зростуть пенсії і мінімальна зарплата: коли і наскільки

В Україні зростуть пенсії і мінімальна зарплата: коли і наскільки
У 2019 році Пенсійний фонд проведе перерахунок пенсій, а мінімальна заробітна плата в Україні зросте до 4170 гривень.

Про це пишуть Факти ICTV.

«У наступному році буде здійснено перерахунок пенсій у зв’язку із зростанням середніх зарплат. Це той перерахунок, який був анонсований при проведенні пенсійної реформи в жовтні минулого року. Пенсії повинні бути підвищені на 50% темпів зростання середньої заробітної плати, і на 50% темпів зростання інфляції», - повідомив заступник голови Пенсійного Фонду Владислав Машкін.

Також, за його словами, при підготовці бюджету Пенсійного фонду враховується чергове підвищення пенсій військовослужбовцям.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що з 1 січня 2019 року мінімальна заробітна плата в Україні зросте до 4170 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придурки розвісили вуха розкрили рота...
Це називається інфляцію і повна жопа попереду
Відповісти
Реально сейчас большинство старико Украины имеют размер пенсии два доллара на один день жизни. В африканских странах, где десятилетиями ведутся войны и местные вожди свой народ грабят так же как и наши ордынцы, среднестатистический доход человека составляет почти три доллара в день. ООН зачислила такие страны в разряд катастрофически бедных и постоянно просит мировое сообщество им помогать. В какой разряд тогда нужно зачислить Украину? И еще один факт: по закону Германии работнику нельзя платить менее пятнадцати евро в час! Вдумайтесь, господа, за один час немецкий рабочий зарабатывает почти недельную пенсию украинского бедолаги! Если такое отношение к собственному народу не геноцид, то как тогда это назвать? Может быть в комментариях кто-нибудь сформулирует такую политику?
Відповісти
Бідніших пенсіонерів ніж в Украіні, нема ніде .Бидло від влади ніяк не може нажертись ,все краде і краде ,А ЛЮДИ ТЕРПЛЯТЬ ,АЛЕ КОЛИСЬ ТЕРПІННЯ КІНЧИТЬСЯ І ВСІХ ЦИХ ЗЛОДІІВ ВІЗЬМУТЬ НА ВИЛА .
Відповісти
Останні новини
В Україні зростуть пенсії і мінімальна зарплата: коли і наскільки
08 вересень, 2018, 03:50