Хлопець, який травмувався у луцькій маршрутці, судитиметься з перевізником

Хлопець, який травмувався у луцькій маршрутці, судитиметься з перевізником
19-річний лучанин, який отримав травму, при гальмуванні луцької маршрутки збирається судитися з перевізником.

Нагадаємо, нещодавно молодик, їдучи у маршрутному таксі №4 вулицею Станіславського у Луцьку, отримав струс мозку через, як він стверджує, різке гальмування, яке здійснив водій автобуса.

Звівшись на ноги, він відчув себе недобре. Лікарі діагностували в хлопця струс мозку, - пише Під прицілом.

«Я почав лікуватися. Це ж таблетки, уколи. Воно обійшлось мені за загальними підрахунками в 4 тисячі гривень. У мене є підтвердження цьому, ви ж знаєте, яке воно сьогодні все дороге», - повідомив хлопець.

За кілька днів по тому до нього прийшов водій маршрутки, який попросив не подавати на нього заяву. Мовляв, я тобі допоможу фінансово і покрию усі витрати на лікування.

Однак він відмовився від такої допомоги і запропонував чоловіку почекати завершення лікування, а тоді й компенсувати затрати.

Днями вони знову зустрілися, однак цього разу шофер про матеріальну допомогу не говорив. Хлопець запитав, хто все ж таки компенсуватиме йому матеріальні збитки, яких він зазнав під час лікування.

Якщо він чи перевізник не покриють затрат, юнак пообіцяв подати на них позов до суду. Однак водій нібито відповів, що цього не боїться.

Тому хлопець пішов до міськвідділку міліції і написав заяву. Таким чином правоохоронці порушили кримінальне провадження по частиною першою статті 286 ККУ.

Також він вирішив подати на перевізника цивільний позов.

Довідка


Стаття 286 ККУ

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Бог, чтобы этот блин не оказался комом. Чтобы перевозчик почувствовал свою ответственность и поплатился гривней. Кто бы парню посоветовал хорошего адвоката, чтобы слупить по полной, чтобы остальные боялись.
Відповісти
попробуй осипова, он это любит :-)
Відповісти
Правильно, а то возят как дрова, и пофиг лишь бы за проезд заплатили. А то какой проезд уже не важно... Водителям только дрова возить, а не пассажиров. За границей пока все не сядут транспорт даже не двинется с места, а у нас ты даже зайти не успеешь через передние двери как тут же тебя уносит в конец маршрутки. Хамло и быдло за рулем... Не все конечно. Но многие.
Відповісти
Согласен с Вами, но проблема в том, что хамло и быдло не только за рулём - оно практически везде
Відповісти
в європі тільки сидячі місця-а у нас скотовози як сельодка штабелями.одним словом--совдеп або ідемо до бангладешу на даху також можна проїхатися -а що?
Відповісти
ну так все правильно. В європі люди, а в нас скот.
Відповісти
Нада хорошого адвоката ы зути по повный цих водыъв перевызникыв
Відповісти
Хамло є всюди але за останній час звернувши увагу на водіїв хамства за ними помічаю більше, то вони розмовляючи по телефону чи зі своїм знайомим який сидить на так званому службовому місць (що заборонено законом) не чує прохання пасажирів про зупинку а в відповідь про обурення чого не зупинився кричить чуть не матом що в нього кпонка є натисніть (а вона не завжди працює). А колись то часто їздив в №151 маршрутці то один час там працював такий хам що матом говорив з пасажирами, які обурювались на його манеру керування ТЗ.
Відповісти
Ну вы и сравнили Европу с Украиной :))
вы знаете,сколко там стоит проезд в автобусе? В Праге 27 грн одноразово по городу. Поэтому там всё чисто, красиво, вежливо и вовремя.
Відповісти
при їхніх зарплатах це все одно що для нас 2грн70коп.
Відповісти
Шаміс дай грошей хлопцю на лікування ...
Відповісти
вы шо, шобы еврей дал денег?!
солнце перестанет светить раньше, чем жид гою денег даст!
Відповісти
Ну, нарешті почало доходити, хай навідь не виграє, але скільки бабала потратить перевізник для "порєшання" питання. всі в суди, перевізникам дорожче вийде, і в мерії потім дорожче буде "порєшать". отак їх і голєву за компанію туди ж і вітинського. Усьйо кардани, капєц пришов, шабаш.
Відповісти
Нарешті наступає справедливість так тримати юнак молодець не побоявся цієї банди Голєва-Шаміс
Відповісти
Ось і Голєва допригалась здав її підпільник Шаміс буде щось неймовірне скоро
Відповісти
Шаміс заплати за лікування хлопцю життя людини дорожче ніж твої принципи не будь собакою
Відповісти
водії на ходу рахують гроші. Це нонсенс. Зробіть плату при ВИХОДІ. Вчора я зрозумів що принципово не буду передавати кошти в маршрутках. Поки доїдеш 20 раз передайтебудьласка. Задовбало.
Відповісти
Не помню где, вроде в Хмельницком, а может и нет, расчет при выходе. Разумное решение.
Відповісти
в Рівному.
Відповісти
так в Рівному. А ще в Рівному вночі горять ліхтарі. Ще немає цих дибільних маршрутних зупинок між зупинками. То в нас люди напевно ледарніші, лишніх 150 метрів лінуються пройти. Підземні переходи є. Болота менше вдвічі. Дороги в поганому стані а не в жахливому як у нас.
Це все дуже прикро......
Відповісти
А дівки там які гарні :-)
Відповісти
ага, я за одну вийшов :))))
Відповісти
тупанув..... ггг :))))))) женився :)))))))
Відповісти
ШАМІСА до прокуратури
Відповісти
Останні новини
Хлопець, який травмувався у луцькій маршрутці, судитиметься з перевізником
07 березень, 2013, 11:30