26-річний чоловік планував убивство вдвічі старшої коханки

26-річний чоловік планував убивство вдвічі старшої коханки
У Черкасах поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який підозрюється в підготовці вбивства 44-річної жінки-підприємця.

Потенційна жертва має свій бізнес, володіє кількома стоматологічними кабінетами у місті, матеріально добре забезпечена, - пише Gazeta.ua.

Про наміри злочинця стало відомо харківським правоохоронцям, вони запобігли вбивству. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

"На початку вересня копи отримали інформацію про те, що в мережі невідомий шукає спільника для вбивства. А майбутня жертва - забезпечена власниця мережі стоматологічних кабінетів. Метою злочину були заощадження жінки. В ході проведення оперативно-розшукових заходів копи з'ясували, що "кілером" виявився 26-річний житель Черкас, який мав інтимні стосунки з бізнес-леді", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали підозрюваного в квартирі потерпілої. У нього вилучили пневматичний пістолет "Форт", а також "аксесуари", підготовлені ним для скоєння вбивства - гумові рукавички, бахіли, скотч і пластикові хомути для фіксації.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "підготовка до навмисного вбивства". Підозрюваного затримали. Правоохоронці встановлюють усіх причетних до злочину. Затриманому загрожує довічне ув'язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.