У Луцьку відбувся особливий Стрітенський бал. ФОТО

У Луцьку відбувся особливий Стрітенський бал. ФОТО
У приміщенні бібліотеки Східноєвропейського нацуніверситету імені Лесі Українки відбувся Стрітенський бал для малечі із особливими потребами.

Про це у Facebook повідомив священик Валентин Марчук.

Благодійний захід провели спілно з Молодіжним та Просвітницьким відділом відділами Волинської єпархії УПЦ для представників ГО батьків дітей із синдромом Дауна та іншими вадами розвитку, ГО батьків дітей з аутизмом «Янголята», а також Волинського обласного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» та дітей, хворих на цукровий діабет, які є залежні від інсулінової терапії.

«Під час проведення балу, після показових танцювальних номерів у виконанні гурту «Троянда», до танцю були запрошені, власне, самі учасники балу. Діти-«сонечка» та діти-«янголята», танцюючи у парах, були справжніми дамами і кавалерами, також учасники балу мали можливість взяти участь у зірковому флеш-мобі, та поспілкуватися із «героями анімаційних фільмів» у яких були вбрані молоді організатори свята», - пише отець Валентин.

Учасники Волинського обласного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» виступили із музично-танцювальною композицією на ромські мотиви.

Також свій танок присутнім продемонструвала лучанка Анастасія Мушинська, яка виконала майстерну хореографічну композицію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбувся особливий Стрітенський бал. ФОТО
14 вересень, 2018, 00:56