За хабарі на Волині судитимуть патрульного із поліцейської «династії»

За хабарі на Волині судитимуть патрульного із поліцейської «династії»
У Ковельському міськрайонному суді буде слухатись справа за фактом отримання неправомірної вигоди працівником патрульної поліції.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань «Сила правди» у Facebook.

Т.в.о. старшого інспектора роти з обслуговування м. Ковель Управління патрульної поліції у Волинській області Павла Науменка обвинувачують одразу за двома статтями Кримінального кодексу: 263 (носіння, зберігання, збут вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин без дозволу) та 368 (отримання неправомірної вигоди у великому розмірі, повторно, або за попередньою змовою з групою осіб).

Посадовець тричі вимагав та одержував кошти за безперешкодне перевезення вантажними автомобілями приватного підприємця лісосировини автомобільною дорогою у Любомльському районі.

Затримали Павла Науменка під час одержання чергового «траншу» обсягом 3 тисячі гривень. Сталося це у березні 2018-го року. Нині йому загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Цікаво, що Науменки у правоохоронних органах служать цілою сім'єю. Батько обвинуваченого теж є працівником ГУ НП у Волинській області, а матір – інспектор з режиму секретності управління внутрішньої безпеки нацполіції.

Судове засідання заплановане на 10 годину 17 вересня. Головуючий у справі – суддя Ковельського міськрайонного суду Тарас Наваляний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доктор смерть Супрун признала Гримчака не излечимым.
Відповісти
А для чого це писати, в нас по закону що батькі винні за дітей, а чому не пишете що брат Пустоцвіта отримував хабарі, а Пустоцвіт незаконно виконує обвязки мера, є відповідні рішення суду, а він далі підписує документи, які в подальшому можуть бути визнані незаконними
Відповісти
Сімейка хабарників ,вже привикли ,в Украіні це норма .
Відповісти
Люди добрі, що за БРЄД написаний у статті. Підставили молодого хлопчину, як останього ЛОХА. А сума яка шалена 3000ТИСЯЧІ гр. Ну п....ц. Чому ті хто безбожно грабують волинські надра(ліс, бурштин, і т.д)жоде, жоден не відповів і не був на "суді". Де бурштинові прокурори і їх мажорні синки? Де справжні хабарники,які беруть хабарі врозмірі надцяти мільйонів. Віддалено знаю "підсудного". Нормальний хлопчина, який у перших рядах був в АТО.

Відповісти
Знаю Павла з дитинства. Хлопець Богу душу не винен!Повернувшись з армії, закінчив ВУЗ. Пішов працювати до поліції. Далі було АТО. Залишився живим і мабуть зайняв ,,чужу,, посаду! За три тисячі гривень, напевно хотів купити собі віллу на Гаваях! СМІШНО!!! То вже варто було хоча б три тисячі долЯрів приписати!ЦИРК!!! Нехай ті, хто хоче збезчестити порядну молоду людину, подумають про те, що є ще Вищий суд, БОЖИЙ!!!
Відповісти
Останні новини
За хабарі на Волині судитимуть патрульного із поліцейської «династії»
15 вересень, 2018, 07:19