Як зрозуміти, що робота на дому від Jobeka вам не підходить?*

Як зрозуміти, що робота на дому від Jobeka вам не підходить?*
Дистанційна робота на дому має ряд суттєвих переваг перед звичайною працею в офісі. Але підходить вона не всім людям. Сьогодні багато компаній і їх співробітників вибирають віддалену працю. Тож ви цілком можете спробувати такий варіант. Питання в іншому – чи вдасться повноцінно виконувати всі свої обов’язки? Ми підібрали кілька ознак, які вказують на те, що віддалена праця вам не надто добре підходить.

Синдром втрачених можливостей

Так називають нав’язливий страх пропустити якусь вигідну можливість чи цікаву новину. Відчуваючи себе «викинутими за борт», люди з цим синдромом панічно бояться відірватися від колективу. Це може негативно вплинути на якість роботи і мотивацію.

Вам хочеться завжди бути в курсі останніх новин компанії? Відчуваєте дискомфорт через те, що колеги забувають про вас? Тоді робота на дому може бути не найкращим варіантом.

Ви не можете без соціальної взаємодії

Робота на дому часто означає, що навколо вас не буде інших людей. Спробувавши компенсувати живе спілкування перебуванням у соціальних мережах, ви ризикуєте більше нашкодити роботі, ніж допомогти їй.
Якщо вам подобається завжди перебувати між людьми, перехід на домашню працю може бути складним. В офісі завжди можна хоча б перекинутися словом з колегами під час обідньої перерви, на кухні чи біля кулера.

Ви легко відволікаєтеся

Робота на дому може здатися розкішшю, оскільки ви знаходитися далеко від керівництва. Але ця розкіш інколи перетворюється на суттєвий недолік.

Офіс – це офіс. В ньому зрозуміло, що ви повинні працювати, а не бити байдики. Якщо ж ви знаходитеся вдома, легко розслабитися. Є й багато відволікаючих факторів: діти, телефонні дзвінки, домашні тварини, необхідність приготувати обід, сходити в магазин і т.д. Потрібна самоорганізація, щоб зосередитися на праці.

Ви повинні самостійно адекватно оцінювати свої можливості, складати робочий графік і правильно розставляти пріоритети. Яке завдання потрібно виконати в першу чергу? Коли краще зробити перерву? Потрібно вміти давати відповіді на ці та інші питання.

Ви не вмієте відділяти роботу від особистого життя

Ще одна проблема – праця практично в цілодобовому режимі. Коли ви знаходитися в офісі, точно зрозуміло, коли починається й закінчується робочий день. Домашня праця означає, що тільки відповідаєте за свій графік.

Любите протягом робочого дня посидіти в соціальних мережах, почитати книгу чи подивитися фільм? В результаті працю доведеться закінчувати пізно ввечері. Потрібно привчити себе до самоорганізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як зрозуміти, що робота на дому від Jobeka вам не підходить?*
18 вересень, 2016, 15:58