Молодіжка «Волині» програла «динамівській». ФОТО

Молодіжка «Волині» програла «динамівській». ФОТО
Молодіжна команда луцької «Волині» вдома не встояла перед молодіжкою «Динамо».

Перший офіційний матч 2013 року на «Підшипнику» довелося проводити в екстремальних умовах, - повідомили у клубній прес-службі.

Як не берегли працівники арени поле від опадів, які звалилися на Луцьк в останні два дні, але увесь матч пройшов під акомпанемент снігу, а газон, особливо у другому таймі не дозволяв показувати технічний футбол. Натомість відчайдушної боротьби та наполегливості в грі обох суперників було достатньо.

У лучан в стартовому складі вийшли усі гравці, які кували перемогу в Донецьку, у заявці киян було кілька футболістів, які тренуються із першим складом команди Олега БлохінаОлександр Алієв, Андрій Цуріков, Артем Кравець, гравці молодіжної збірної України Владислав Калітвінцев і Антон Братков.

Перший тайм вийшов у виконанні «Волині» млявим і кияни створили три стовідсоткових моменти, аби забити, один з яких реалізували: на 4-й хвилині відзначився Цуріков.

Кілька разів Віталій Неділько рятував команду господарів після пострілів Алієва зі стандартних положень, а також виходу сам на сам Кравця. У другій половині тайму «Волині» вдалося приборкати атаки гостей і Віктор Хомченко із Артемом Щедрим та Сергієм Подригулею доправяли м’яча в штрафний майданчик «Динамо», але до акцентованих ударів із небезпечної відстані справа не доходила. Натомість Цуріков на останніх секундах тайму «вибачив» «Волинь» за недбалість у захисті.

Зовсім іншою була гра господарів на початку другої половини матчу. Лучани практично закрили суперників біля воріт, й «Динамо» відверто грало на контратаках. «Волинь» заробила п’ять кутових, але не скористалася ними.

Найкращу нагоду мав Сергій Коломієць, який чудовим ударом із кута карного майданчика намагався перекинути воротаря гостей, але м’яч приземлився на сітці воріт.

«Динамо» відповіло …голом. Коли погода в кінці матчу вирішила ще більше ускладнити умови проведення матчу, лучани пішли ва-банк, атакуючи усією командою. Та на 86-й хвилині Алієва залишили самого перед штрафним і екс-хавбек збірної України увірвався в нього і розстріляв нижній кут воріт Неділька – 0:2.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто б сумнівався...:(
Відповісти
Останні новини
Молодіжка «Волині» програла «динамівській». ФОТО
10 березень, 2013, 07:00