У місті на Волині скаржаться на «лежачих поліцейських»

У місті на Волині скаржаться на «лежачих поліцейських»
У Ківерцях місцеві мешканці скаржаться на «лежачих поліцейських» на вулиці Козацькій.

Про це пише Район.Ківерці.

«Недавно я тішився, що по вулиці Козацькій зробили хоч якийсь ремонт. Принаймні по ямах вже трюхикати не доведеться, – думав я. Але ото на днях я вирішив по ній проїхатись, і мусив весело скакати гопки по «лежачих поліцейських», яких я нарахував аж вісім.

Вісім! На такий коротенький відрізок від Залізничної до Луцької, тобто всього лиш на 320 метрів», – написав Олег Вілігурський у соцмережі.

Ківерчанин зауважує, що «лежачі поліцейські» належного маркування, не оснащені супровідними дорожніми знаками і, ймовірно, встановлені без узгодження з органами місцевої влади.

«А зроблені ці дорожні елементи, між іншим, неабияк: від краю до краю дороги (так, щоб навіть велосипед без підскоку не прошмигнув), вкопані бордюри, які вже були у використанні. Так що на вулиці Козацькій автівки танцюватимуть справжній козацький гопак. Думаю, ідею варто взяти на озброєння і мешканцям інших вулиці, зокрема Київської, Чкалова, Шевченка... Перетворімо їх на дитячі майданчики! Аби лиш дітям було де ганяти м'яча», – резюмує дописувач.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробили вулиці, а піда** за кермом почали літати по вулиці. Правильно зробили що поклали
Відповісти
А навіщо аж скільки тих леж.поліцейських якась тупость
Відповісти
В де живе той писака скаржник ???
Хай ганяє та піднімає пилюку всебе біля хати . Чого там їздити . Є бруківка на Воровського -там хай ганяє.
Відповісти
Погана дорога-людям погано....зробили дорогу все одно погано...все одно кожен видумуй своє .Всі ті бордюри в город кожному покидати і все...Хай зроблять порядок кожен в себе під забором,дорогу зробили щоб їздити,ніхто в подвірї не літає ні в кого,те що ви поробили подвіря на дорозі то ніхто не винен ..при тому що вулиця широка,там не може розминутись 2 авто,бо кожен собі придумав що можна на дорозі насадити дерев,покласти купу піску який лежить вже 10 років і т.д і т.п.
Відповісти
Треба покласти асфальт і проблем не буде . Але краще глянути на вулицю Космонавтів там лежачих поліцейських не треба .
Відповісти
Немає слів!!! Чого ми так погано живемо??? Відповідь одна... Бо ми на це заслуговуємо!!! Лебідь-Щука і Рак!!! Не треба там дороги , вирийте там ЯМУ , щоб навіть ніхто не ходив, будете туди сміття кидати, і незабудьте про шлагбауми з двох сторін і один по середині!!!!
Відповісти