Прокуратура шість разів відмовила у відкритті криміналу на головного лісника Волині

Прокуратура шість разів відмовила у відкритті криміналу на головного лісника Волині
Колишній головний спеціаліст відділу лісового господарства Віталій Жабчук уже два з половиною роки у судах відвойовує своє право на роботу.

Чоловіка звільнили в жовтні 2010 році, - повідомив телеканал «Аверс».

Після тривалих процесів у 2011-му служителі Феміди вирішили, що Жабчук повинен повернутися на посаду.

Також у рішенні суду вказувалося, що відомство повинне компенсувати чоловікові вимушений прогул. Мовляв, звільнення сталося не з його вини, то й гроші має повернути управління. Відповідний документ надіслали начальнику відомства Богдану Коліснику.

Втім керівництво лісгоспу не згідне з постановами судів. Зрештою виконавча служба винесла постанову про притягнення посадових осіб управління лісового та мисливського господарства, зокрема й Колісника, до кримінальної відповідальності за невиконання судових рішень.

Однак рішення виконавчої служби вже шість разів скасовувала прокуратура.

Жабчук звернувся до міліції зі скаргами на дії прокуратури. Мовляв, відповідно до законів України прокуратура повинна була відкрити кримінальну справу проти Колісника, але не робить цього, стверджуючи, що для провадження немає підстав.

В управлінні ж кажуть, що чоловіка поновити не можуть, бо його посади не існує, а компенсацію виплатити не можуть.

«Це дуже великі гроші, яких ми не маємо», - стверджують фахівці відомства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колісник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колісника за його керівництво на 15 років на нари!Ліс Волині знищив і зубри пропали з його вказівки!
Відповісти
Покажіть мені винищені ліси, ліснику. Те, що висаджують ліс бачу. Те, що є куди поїхати на шашличок - теж. Хтось покаже пеньки замість лісу? А ось у самому Луцьку, де нерадиві комунальники вирубують і підрізають дерева до самого стовбура - от про це чомусь ніхто не говорить. Вже, чесно, такі каменти дістали.Тільки про Колісника мова і одразу тупе і необгрунтоване - гвалт, він знищив ліс!!!
Відповісти
прокуратори на откаті
Відповісти
"Кто в районе первый вор? - Прокурор!".
Відповісти
Прокурор області кришує лісові оборудки Колісника інакше кримінал давно потрібно відкривати
Відповісти
Ти, чоловіче, менше б судився з усіма. Бо лісове госодарство не перше і не останнє з ким ти судишся. Це вже хвороба, напевно. Ти й сам добре знаєш, бо в медкарті про твою хворобу написано, тому й зброєю тобі користуватися колись заборонили. Та ти б краще розказав де свою попередню трудову книжку подів. Ото б цікаво було. А те, що тобі гроші за прогули не виплачують, то закінчиться судова тяганипа і виплатять. Якщо остання інстанціятак визначить. А поки суди тривають, потерпи. Бо ж не поновлюватися на роботі ти хотів, а грошей. Бідолаха, "бідуєш". Хто в тебе дома був - бачив. Але то так, до слова. Якби ти, чоловіче, хотів працювати, давно б влаштувався і чесно гроші заробляв. Якщо не лісногпі, то в іншій установі. А так, по судах бігаєш, адвокатам платиш. Для цього дійсно треба гроші. Та й наш сумнозвісний "Аверс" за бесплатно жодного кадрика не дасть... А так, як ти не працюєш, то де ж ти їх береш, ті гроші? Хтось фінансує пана Жабчука! Будь людиною. Тебе ж поновили на посаді, то чого ж одразу у відпустку посунувся, ото - роботяга!
Відповісти
Такому, як Жабчук, треба давати роботу, ізольовану від людей. Ще й намордник одягати. Від таких працівничків страдає увесь колектив. Йому б сажотрусом, чи осанізатором. Іншої роботи він виконувати не може. А зі зброєю - борони Боже! Тип з важкими психічними розладами. І має довідку. Жовту. Кругом ходить, оббиває пороги, платить, але ідіота скрізь впізнають.
Відповісти
Хлопці Ви певно з відомства Колісника, пропоную скинутись і поставити в Звірівському лісництві пам'ятник святому Богдану, можна вкупі з собутильником святим Борисом, які за рахунок колгоспних лісів та самосівів в Київ подають звіти про приріст лісонасаджень!!!!!
Відповісти
правда на всі до БЕЗКІНЕЧНОСТІ!!1
Відповісти
ТЕ, ЩО БУДЕ ТАКА ВІДПОВІДЬ - ЖОДНОГО СУМНІВУ НЕ БУЛО ))) Люди, спостерігайте, думайте, аналізуйте, пліз)))
Відповісти
Хлопці! Напишіть що там у вас сталось? А то щось не зовсім зрозуміло для "не лісівників" пишете!!!
Відповісти
Для "нелісівників".Якщо хочете знати як знищують ЛІС,то я в вас хочу запитати:"Хто,коли різав ліс літом?"Я ще був малим,але запам"ятались слова мойого діда-сусіда,який говорив,що колись "валили" ліс після свята ВОДОХРЕЩА і до свята СТРІТЕННЯ,тоді ліс "вистояний" і він "дзвонить".Яка була ВЕЛИКА МУДРІСТЬ у цих неграмотних людей.Сьогодні "грамотні" ЛІС не ріжуть,а ЗНИЩУЮТЬ на протязі року,без перестанку.Хто цікавиться,той все бачить.А той,хто на шашлики тільки в ліс їздить,то бачить лише те,що перед носом на скатертині накрито.
Відповісти
Який Жабчук? Там прокуратурi та iншим контролюючим органам роботи! Це не управлiння державне - це приватна фiрма Хозяiна Волинського лiсу. Всi прибутки собi - збиткi на державу. Одним реченням - РОЗКРАДАННЯ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА В ОСОБЛИВО ВЕЛИКИХ РОЗМIРАХ !!!
Відповісти
Пан Парака разом з Нікитюком дуже зайняті дерибаном Луцька їм не до Колісника
Відповісти
Останні новини
Прокуратура шість разів відмовила у відкритті криміналу на головного лісника Волині
10 березень, 2013, 12:45