На Волині дитина напилась до алкогольної коми

На Волині дитина напилась до алкогольної коми
На Волині в одному із сіл області знайшли школярку, яка напилась до втрати свідомості.

Відтак, люди виявили 13-річна дівчинку без свідомості на узбіччі дороги. На місце події негайно прибули медики, - інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Лікар "швидкої" не виявив ознак травм, насильства, проте відчув від підлітка різкий запах алкоголю.

Медики надали допомогу та негайно доставили невідому пацієнтку з діагнозом: «Гостра алкогольна інтоксикація тяжкого ступеня. Алкогольна кома» до дитячого лікувального закладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хтось росіян за алкашив має. Самі не просихають. Весной їздив по Ратнівському , Камінь-Каширському, Любишовському районах. Жах. Вже в обід тверезого мужика не знайдешь. Цікава деталь. Де б не було-біля магазину дістав цігарку запалити, звідки беруться, туд же зьявляється полне чмо-"Дай закурити". Відповів якось-"Вон магазин, їди купи". Чого тільки не наслухався. І він атошнік-герой, а я не поважаю патріотів, і я сам не патріот. Спилася Україна. І ця дівчинка не виняток-це правило.
Відповісти
Бо показують приклад дорослі. Навіть ніби нормальні сім'ї вживають алкоголь хоча б на свята, не розуміючи,що формують неправильне дитяче уявлення про святкування .
Дитина росте і думає,що пляшка алкоголю то обовязковий атрибут столу і не тільки.
Сумно,що не п'ють взагалі як правило лише віруючі і то окремих вірувань. Традиційна ж церква ніби не забороняє, напились, посповідались і все круто...
Відповісти