В Єгипті загинула українська актриса

В Єгипті загинула українська актриса
Катаючись на квадроциклі пустелею, загинула українська актриса та художниця Оксана Гайвась (на фото).

Вона була онукою видатного українського архітектора Анатолія Добровольського, - пише ТСН з посиланням на громадянську кампанію «Форум порятунку Києва».

Як йдеться у повідомленні, 8 березня 2013 року в Єгипті трагічно загинула актриса, художниця Оксана Гайвась, онука видатного українського архітектора Анатолія Добровольського - головного архітектора Києва в 1950–1955 роках, автора проекту відбудови Хрещатика, аеропорту «Бориспіль», готелю «Москва», Московського мосту.

За словами головного координатора «Форуму» Віталія Черняховського, катаючись на квадроциклі в пустелі, Гайвась, впала з транспортного засобу і вдарилася головою. Після трьох днів перебування в комі, не приходячи до тями, вона померла.

Як зазначається у повідомленні, страхова компанія «Провідна» заявила, що не вважає смерть української туристки страховим випадком і відмовилася оплачувати лікування Гайвась.

За доставку тіла загиблої на батьківщину комерційна фірма, пов'язана з туроператором вимагала у матері загиблої Тетяни Добровольської понад 4 тисячі доларів. Посольство України в Арабській Республіці Єгипет вжило заходів по безкоштовній доставці тіла Оксани Гайвась в Київ, додав координатор «Форуму».

Офіційної інформації щодо цього повідомлення від Міністерства закордонних справ України поки що не надходило.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українські артисти повинні бути розумнішими. Нігерія щомісячно випускає 200 відеофільмів, а наші тратять останні гроші на поїздки до злиденного Єгипту, а не можуть організувати кооператив по випуску українського кіно навіть без олігархів
Відповісти
"страхова компанія «Провідна» заявила, що не вважає смерть української туристки страховим випадком і відмовилася оплачувати лікування Гайвась"
Як це не вважає страховим випадком - КОМУ та СМЕРТЬ людини?
Що це за компанія? Одна з головних?
В ЧОРНИЙ СПИСОК!
Відповісти
99% відсотків українських страхових компаній взагалі вважає, що страхових випадків не існує як таких, а вони просто збирають гроші з лоха, якому у вигляді договору страхування пояснюють, що не треба робити на відпочинку.
Вони розкажуть, що катання на квадріку не входило у путівку, тому це власна ініціатива відпочивальника і вони не відповідають за договором - там такого нема.
Страхування в україні - це лохотрон.
Особисто в цьому переконався. Тому, якщо маєте можливість, страхуйтесь за кордоном.
Відповісти
Не удивляюсь, ни гибели в пустыне, ни реакции страховиков, ни чему. На отдыхе всем хочеться экстрима и острых ощущений. Хотя, катание на квадрациклах и не отнесешь к экстремальным. Жалко девушку, молодая ведь.
Відповісти
Останні новини
В Єгипті загинула українська актриса
10 березень, 2013, 20:58