За побори у луцькому гуртожитку порушили кримінальне провадження

За побори у луцькому гуртожитку порушили кримінальне провадження
Міліція відкрила кримінальне провадження щодо поборів у гуртожитку №1 Луцького національного технічного університету.

Про це 11 березня під час прес-конференції повідомив начальник управління МВС у Волинській області Олександр Терещук.

Нагадаємо, що про побори зі студентів повідомляли самі мешканці гуртожитку під час онлайн-конференеції Терещука на ВолиньPost.

«Виникла така ситуація, від якої страждає дуже багато студентів гуртожитку №1 ЛНТУ, що на вулиці Даньшина. Тут ходить малий циганчук на прізвисько Гага і «збиває» гроші у багатьох студентів. Стало небезпечно виходити самому на вулицю, коли маєш при собі велику суму грошей або на картці. До нового року було подано на нього заяву в міліцію, щось дільничі кілька раз заходили в гуртожиток, але це не дало ніяких результатів.. Приїхали студенти на навчання, і він знову почав забирати немаленькі суми», - писали студенти.

Терещук повідомив, що одразу після чат-конференції на ВолиньPost 4 березня виїхав на місце з працівниками Луцького міськвідділу.

«Є десять заяв, які засвідчують факти вимагання поборів у неповнолітніх, які навчаються у наших закладах. А це сільські діти, яких фактично захистити нікому. Порушено кримінальне провадження. Проводять слідчі дії. Думаю, що у найближчому часі я зможу прозвітували, що справу направили до суду», - зазначив Терещук.

«В свою чергу я проводжу службове розслідування з тими працівниками, які і без інтернет-видання, і без конференції повинні розібратися, чому так коїться на території міста, гуртожитку», - додав Терещук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б прокуратура звернула увагу на побори у дитсадках, в тому ж таки районі Львівської.
Відповісти
Терещук хоче отримати звання генерала, тому не ігонорує ні чатами, на примітивними прес-конференціями, на яких нічого сказати (як, приміром, сьогодні). Голосна реклама конференції "про торгівлю людьми" вилилась в банальне повідомлення про те, що сімя пяничок хоче продати дитину, а неповнолітній циганчук тримає в напрязі сотню молодих і міцних юнаків-студентів. А де ж дільничі інспектори? Чому вони не впливають на цього місцевого замурзаного льоньку пантеєєва? Це ж не повоєнні і не блокадні роки, що людину за окраєць хліба вбивали. Синиця море підпалила. Ну як не відзначити? Прес-конференцією?! Було б дуже смішно, якби від цих "конференцій" не було так сумно.
Відповісти
шош це за студенти які неможуть відлупити якогось малого цигана??????? Циганів на мило!!!!!!!!!!
Відповісти
Це все відбувається НЕ в гуртожитку №1! Хто ж циганчука, який не живе в гуртожитку туди пустить!!! А за тривалі безкарні побори на вул. Львівській і Даньшина повинні відповідати правоохоронні органи.
Відповісти
Наша міліція просто не хоче належним чином працювати, скидуючи все на гуртожиток та університет, які до цієї ситуації нія не стосуються. Гроші вимагають у студентів, але не у стінах гуртожитку, а за межами. На мою думку, наші міліціанти повинні зробити постійні чергування по вулицях Даньшина і Львівська. Адже, саме там відбуваються всі побори...
Відповісти
Зроблять чергування... Вже кажуть щоб студенти самі порядок наводили, народні дружини створювали і чергували біля гуртожитку...
А якщо з тією дитиною щось станеться, то хто буде відповідати - головний Міліціянт, чи пан Ректор ?
... правоохоронці ******, за що їм тільки держава платить...
Відповісти
гага на зону
Відповісти
Гагу на волю!
Відповісти
ТИ ШО ЗА АНДРІЙ ШО КРЕПКО ХОЧЕШ ПОСАДИТИ ГАГУ
Відповісти
Давно пора посадити.
Відповісти
Я тебя на кол посажу ти фраер ти на каво пиль трусиш а ?
Відповісти
Останні новини
За побори у луцькому гуртожитку порушили кримінальне провадження
11 березень, 2013, 13:06