Луцькі перевізники знову хочуть підвищення вартості проїзду

Луцькі перевізники знову хочуть підвищення вартості проїзду
У Луцьку перевізники знову просять підвищити вартість проїзду у маршрутках.

Про це йшлося у вівторок, 25 вересня, під час наради у Луцькраді.

Директор ЦНАПу Лариса Карп’як розповіла, що за місяць на адресу міської ради надійшло 62 повідомлення, які стосувалися незадовільної роботи транспорту.

Натомість секретар Луцькради Григорій Пустовіт відзначив, що кількість повідомлень суттєво зменшилася, але люди не мають страждати від неналежної роботи перевізників.

«Ми не добилися того, що наші маршрутки їздять вчасно, що їх ніхто не знімає з рейсів у вечірні години. Є зауваження. У той же час, перевізники атакують нас знову необхідністю піднімати тарифи. Вони казали, що давайте ми ще піднімемо і тоді заживемо як при комунізмі, усе буде добре. Підняли. Де добре?» - обурився він.

Григорій Пустовіт попросив начальника управління транспорту Володимира Степанова взяти питання на контроль, реагувати на звернення лучан та усувати недоліки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от поставите термінали для оплати, перейдете на білу бухгалтерію , попрацюєте рік - тоді побалакаєм про вартість проїзду . а міська влада за той час час розробить адекватні маршрути і графіки руху, щоб ви не влаштовували гонки за пасажиром
Відповісти
Вони спецом хочуть це зробити до встановлення валідаторів (хоча можуть і не встановити, а так попіаряться і не проголосують) бо потім всі їх махинації вилізуть боком і люди багато чого побачать! Знахабніли вже взагалі!!! Нічого не зробили з минулого підвищення, люди проковтнули і що - знову?!
Відповісти
Совість є. Їздять як хотять не по графіку. Покращень не відчули ніяких після останнього підвищення.
Відповісти
В маршрутках процвітає повна антисанітарія,маршрутки рухаються по місту і за собою розвозять чорні хмари копоті та диму, чому відділ екології цього не бачитьі не реагує???...
Відповісти
де належні умови,в салонах сморід,постійно накурено.Маршрут 12 це взагалі нахаби після 9 год зїжджають з маршрутів.Від Адреналіну неможливо доїхати на Відродження.
Відповісти
Яке ще підвищення...За що ми платимо по 5 грн.?за те що стояти потрібно по 40 хвилин ввечері.Що зроблено якісь умови покращились?Маршрутки тарабанять таке відчуття що в трахторі їдиш,сморід паленої проводки що погано стає поки доїдеш.А зимою через ті дири кругом будемо ще сніг відкідати з салону.Ганьба Луцьким депутатам на що дивляться?
Відповісти
Ганьба!!! Яке підвищення??? Маршрутки в жахливому стані. GPS не включені, неможливо відслідкувати.
Відповісти
А хуй їм по всій морді,а не підвищення.Ненажерливі наглі бариги,які возять людей на металоломі!Бо назвати цей металолом автомобілем для перевезення пасажирів,язик не повертається.
Відповісти
ААХАХАХАХА, які підвищення друзі? В більшості маршруток GPS навігатора як не було так і немає. І невідомо взагалі коли вони їздять.
Відповісти
Зарплата найменша по всій Україні, а проїзд найдорожчий. Чи ви подуріли уже. В Львові проїзд у громадському транспорті по 5 грн, що там зарплати вбільності від 8 000 грн. Агов, ні умов у транспорті, ні GPS навігаторів, ні привітності, хоча б елементарного, та навпаки хамство ні за що ні про що,дітям і пенсіонерам не зупиняється (вони мало платять або взагалі не платять), перегонки маршуток це просто жах... І так далі можна перераховувати до безкінечності. Яке підвищення вартості, бариги?
Відповісти
Це вже не смішно!!!Дайте більше маршруток!Зробіть так,щоб до робіт і до шкіл доїжали "люди"а не помяті ,вспотівші тряпки!!!Це вже не жарти!!!Коли вже всі наїдяться?Безсовісні!Люди !!Давайте піднімати теж питання.Скільки вже можна?
Відповісти
що означає підняти вартість маршруто?То давайте може зарплати підніміть уже,людей обдирають вже як тільки можуть.Що не новина то подорожчання на все....Ні так це нахаби так роблять ті ненажерливі депутати які самі собі виписують премії за що?Правтльно їм насрати на нас усіх бо вони в тих коритах(маршрутках) не їздять!!!!
Відповісти