Регіонал проти «жупанів і шароварів» у Раді. ВІДЕО

Регіонал проти «жупанів і шароварів» у Раді. ВІДЕО
Депутат від Партії регіонів Віталій Журавський (на фото) розповів, чому він проти вишиванок у Раді, і чому не проти дорогого одягу.

Про це йдеться у програмі «Світське життя», ‒ повідомляє ТСН.

Ведуча програми Катерина Осадча поспілкувалася з нардепом напередодні 8 березня. І, зокрема, спитала, як чоловіки-регіонали вітатимуть колег по фракції.

«Чесно кажучи, я ще не знаю, тому що чоловіки ще не визначилися. Але є тут жінки, народні депутати, з якими я маю співпрацю вже багато років. До вітання цих жінок я приготувався заздалегідь», ‒ сказав Журавський.

За його словами, його машина наповнена різними подарунками. На питання, кого саме і чим він збирається привітати, Журавський відповів: «Наприклад, Тетяну Бахтєєву ‒ парфумами».

Осадча нагадала, як регіонал нещодавно розкритикував колег, які прийшли до ВР у вишиванках: «Ви сказали – ось так розцяцьковано до Верховної Ради ходити не личить».

«Ні, я так не вважаю. Я вважаю, якщо ми йдемо в Європу – це один сюжет, а якщо ми йдемо до жупанів і шароварів, це інший сюжет. Я прийшов, коли блокували парламент, і не зрозумів – це що, свято? Тут така напруга, а жінки у вишиванках», ‒ сказав Журавський.

Ведуча програми зауважила, що на депутатові дорогий брендовий костюм: «Ось це уніформа народного депутата?»

«Я маю багато вишиванок дома, я їх вдягаю на свята. На День незалежності сюди теж можу прийти в вишиванці», ‒ відповів Журавський. Осадча зазначила, що жінки-депутати у Раді ходять у дорогому одязі і носять недешеві сумки.

«Чи можуть депутати дозволяти собі носити такі дорогі речі, у той час, як ваша зарплатня складає 3 тисячі доларів на місяць», ‒ запитала вона. «Я не можу з вами не погодитись. Депутат чи депутатка мають бути скромними. Але якщо чоловік багато заробляє, чому він не може подарувати красиву сумку жінці», ‒ відповів Журавський.

Ведуча зазначила, що чоловіки теж носять дорогий одяг, зокрема, один депутат був помічений у куртці за 60 тисяч євро. «Розумієте, в парламенті багато небідних чоловіків, які можуть собі це дозволити», ‒ сказав регіонал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПІДАРАСНЯ--ДЕ Ж ДЕРЖАВА БУДЕ ПРОЦВІТАТИ--ЯК ВОНИ БЕЗБОЖНО КРАДУТЬ І ХИЗУЮТЬСЯ ПЕРЕД ГОЛОДНИМ ТА ОБІРВАНИМ ЛЮДОМ. СТАЛІНОМ ПОСМЕРДЖУЄ-КОЛИ ПРИЙДЕ ТЯҐНИБОК З ЮЛЕЮ ДО ВЛАДИ ----Я БУДУ ТОДІ НАЙЩАСЛИВІШИМ.
Відповісти
Ты и дальше будешь жить в такой стране. Они вам врут,прикрываясь тем что они нацики. Будут воровать так же. А на таких "кто ведётся" они и выплывают. Вам пообещают свинарник помыть, вы и счастливы...
Відповісти