Виборці дякували Єремеєву за те, що дотримується обіцянок. ФОТО*

Виборці дякували Єремеєву за те, що дотримується обіцянок. ФОТО*
Народний депутат, засновник благодійного фонду «Волинська родина» Ігор Єремеєв 9 березня зустрівся із мешканцями 23-го виборчого округу, в якому його обрали у Верховну Раду.

Цього дня Єремеєв відвідав обласний санаторій для дітей з батьками «Дачний», що у Ківерцівському районі, зустрівся із громадою села Прилісне, побував на святкуванні 110-річчя школи у селі Копилля Маневицького району, а також поспілкувався із общиною християн віри євангельської у Маневичах щодо будівництва будинку пристарілих.

Ігоря Єремеєва усюди зустрічали із радістю та вдячністю за виконані обіцянки й меценатську допомогу.

Як розповів головний лікар санаторію «Дачний» Олег Шелест, Єремеєв допомагав закладу ще до свого депутатства. Утім санаторій нині має ще багато проблем із матеріально-технічною базою.

Ігор Єремеєв натомість пообіцяв, що у нинішній каденції буде опікуватися закладом ще більше. Так, цьогоріч коштом благодійника замінять усі старі вікна на пластикові, а це 20 вікон. Наступний етап – ремонт маніпуляційної, купівля медичного обладнання та ремонт дитячого майданчика.

«Я думаю, що за наступні п’ять років ми суттєво покращимо матеріально-технічну базу закладу. Моїми можливостями і вашими стараннями. І взагалі за ці п’ять років я маю намір повністю замінити старі вікна у закладах соціальної сфери в нашому окрузі. Тільки цьогоріч заплановано замінити близько 1 300 вікон», – зауважив депутат.

«До мене часто надходять прохання від батьків хворих діток допомогти потрапити на лікування до професора Козявкіна у Трускавці. Але дуже часто потрібно чекати, бо там часто дефіцит вільних місць. Тож я поставив перед собою ціль: зробити санаторій «Дачний» таким же або й кращим за медичною базою, бо спеціалісти тут не гірші», – сказав Ігор Єремеєв.

Також Єремеєв вручив головному лікарю сертифікат на 30 тисяч гривень від благодійного фонду «Волинська родина» на найближчі витрати закладу.

Ігор Єремеєв зазначив, що протягом п’яти років попередньої депутатської діяльності свою заробітну плату перераховував для потреб дитячого будинку «Сонечко» у Ківерцях. Відтепер його депутатська заробітна плата і його помічників щомісяця йтиме на потреби також і санаторію у Дачному і будинку престарілих, котрий зводять у Маневичах.

Так само 30 тисяч гривень Ігор Єремеєв передав і общині християн віри євангельської у Маневичах, яка з власної ініціативи розпочала будівництво будинку-інтернату-пансіонату для престарілих. Депутат пообіцяв: встановлення усіх 80 вікон і дверей профінансує його благодійний фонд.

«Сподіваюся, за рік-два цей заклад запрацює», – висловився нардеп.

А у селі Прилісне на Маневиччині Єремеєва чекало кількасот людей, яких цікавила доля державного підприємства «Волиньторф».

Спілкуючись з людьми, Ігор Єремеєв запевнив: робитиме усе для того, аби підприємство й далі очолював Іван Киричик. Щоб добитися цього, він проведе зустрічі в міністерстві та Адміністрації Президента.

Єремеєв розповів: одразу, коли дізнався про рейдерське захоплення заводу, почав вести перемовини із найвищими урядовими посадовцями з цього приводу.

«Іван Киричик майже 20 років працює на заводі. Очолюване ним підприємство – успішне. Тому моя особиста позиція: він має бути директором. Така ж позиція у губернатора, голови райради, голови райдержадміністрації. Ніхто просто так не віддасть завод. Будемо стояти до останнього. І я робитиму все можливе, аби добитися того, чого хоче громада», – запевнив людей депутат.

«Реальну підтримку ми знайшли лише в особі народного депутата Ігоря Мироновича Єремеєва і як завжди сподіваємося на його захист», – зазначила голова профспілки ДП «Волиньторф» Аліна Базарнова.

Люди також пообіцяли Єремеєву: при потребі готові їхати у Київ і мітингувати під стінами міністерства, Кабміну, Верховної Ради, щоб захистити свої права.

Також на зустрічі у Прилісному від благодійного фонду «Волинська родина» було виділено гроші на ремонт дахів кількох будинків, чого дуже потребувало село.

А у селі Копилля того ж Маневицького району Ігор Єремеєв побував на святкуванні 110-річчя від заснування місцевої школи. Приїхав із подарунком – комп’ютером та допомогою від фонду «Волинська родина» у розмірі 10 тисяч гривень, які витратять на довгоочікуваний ремонт спортивної зали.

На усіх зустрічах депутат наголошував: він, як і обіцяв напередодні виборів, лишається позафракційним та безпартійним, хоча пропозиції приєднатися до тієї чи іншої сили надходять. Нещодавно в парламенті створено депутатську групу «Волинь», яка захищатиме інтереси області. Її і очолив Ігор Єремеєв. Також Єремеєв запевнив, що у парламенті завжди голосуватиме особисто та не втручатиметься у бійки, навіть якщо вони будуть виправдані.

До слова, на парламентських виборах 2012 року за Ігоря Єремеєва проголосували 48,5% (50 998 голосів «за») виборців у 23-му мажоритарному окрузі (смт Маневичі, Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький райони).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навеяло "Спасибо товарищу Сталину за наше счастливое детство".
Відповісти
палішуки були в васторге
Відповісти
Цікава історія школи. Чому це її в бероезні відкрили в 1903 р.? Невже тоді ще знали, що через 110 років вибори у нас будуть десь під зиму і раніше березня Єремєєв приїхати з подарунками не зможе?
Відповісти
молодчина, що ще сказати
Відповісти
От по Волиньторфу Єремеєв молодець що взявся. Людей треба захистити, бо інші лише базікають
Відповісти
Ой, страшно від того захисту. Бо колись він взявся за захист Камінь-Каширського молокозаводу. І де той зараз завод? Відкрию надзвичайну таємницю - його нема!
Боюсь, що подібна доля може спіткати і долю "Сойне". Дай Боже, щоб я помилився.
Знає, що скоро можуть бути перевибори от тому то і проявилась його любов і благодійність.
Маю питання до Ігоря Мироновича:
1. Хто Ваші помічники? Скільки серед трьох десятків помічників у Вас вихідців із округу?
2. Скільки днів із передбачених декількох тижнів роботи в окрузі Ви провели в окрузі?
3. Скільки проектів Законів Ви внесли за перші 100 днів?
4. Скільки зробили депутатських запитів?
тощо...
Повірте, за Вами буде детальний громадський контроль. Грошима, а не інтелектом Ви купили собі місце у Раді. А далі подарунками Вам не вдасться відкуповуватись. Дійте на користь громади!

Відповісти
Поліщук схожий на екс-працівника передвиборного штабу Толіка Грицюка.))))))))))) яд витри з рота:))))))
Відповісти
Добре, що у Мироновича нормальні помічники, а не діти, яки можуть тільки з мегафонами бігати та влаштовувати флеш-моби. І хай оті розумники хоч одні двері в сільській школі замінять, або вікно, бо від їх заяв та ультиматумів у облраді нікому ні жарко, а ні холодно. За закони Мироновича проголосують, саме тоді, коли болтуни з опозиції розблокують трибуну. Шкода, що таким результатом не можуть похвалитися болтуни з облради, за звернення яких не голосують з принципа. Якщо не вистачає інтелекту заробити собі на прожиття, то і у депутати не варто пхатися.
Відповісти
Та якщо у "Мироновича" нормальні помічники, то варто назвати їх. Країна повинна знати своїх героїв.
Захисники Єремєєва, не будьте обмеженими - а то будь-яка критика в адресу свого шефа Ви тільки й можете списувати на Грицюка. Повірте, поїзд Грицюка давно пішов...
Відповісти
Не переживай ти так, бідако. Це твій поїзд реально давно пішов. Радій, що скрисятничав собі на квартиру, і машину дружині купив. Більше тобі не обломиться. Суши сухарі, радикале!!!
Відповісти
))) то ще велике питання в кого пішов поїзд і куди! На відміну від Єремєєва і його холуїв я гроші заробляю чесно. Так що побачимо, хто і що буде сушити)))
P.S. Якщо захисники "Мироновича" переходять на особисте, значить таки точно нічого толкового вже ні написати, ні тим більше зробити не зможуть. Це Вам не свого хазяїна на бабки розводити, тут інтелект треба, щоб вести нормальну дискусію!
Відповісти
Не сміши.З тобою нормальну чоловічу дискусію вести-ти ж одразу побіжиш заяву до прокуратури писати, що тобі погрожували щелепу зламати. Типовий ляшкоподібний крикун з мегафоном.
Відповісти
Дивишся збоку і незрозуміло: чи одним не має чим зайнятися і поливати брудом, а іншим відбілювати Єремєєва і паплюжити інших? Розумні люди статті із позначкою "*" пропускають повз себе, щоб не гаяти часу на читання нісенітниць і фальшивих дефірамб їх замовникам.
P.S. Хоча Єремеєв і справді гівн*, бо моя мама працювала на К.-Каширському маслозаводі, то методи його роботи мені добре відомі.
Відповісти
Якби твоя поліська мама менше бухала, ніхто б з роботи її не вигнав.
Відповісти
Ігор Миронович,молодець!
Він,на відмінну від інших не сидить на сайтах і не обливає грязюкою всіх,а працює і виконує свої обіцянки.Все що можете,тільки когось обговорювати,замість того щоб самим щось зробити!Тільки і вмієте кричати,як ЧЕСНО заробив свої гроші!
Відповісти
Останні новини
Виборці дякували Єремеєву за те, що дотримується обіцянок. ФОТО*
11 березень, 2013, 17:12