У «Волиньгазі» розповіли, скільки лічильників встановили

У «Волиньгазі» розповіли, скільки лічильників встановили
У Волинській області ПАТ «Волиньгаз» встановив 446 загальнобудинкових лічильників та 190 тисяч індивідуальних приладів обліку газу.

Про це під час прес-конференції 27 вересня повідомив голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Посадовець розповів, що згідно із затвердженою державним регулятором НКРЕКП програмою, в області вже встановили 446 загальнобудинкових лічильників. Їх поставили у багатоповерхівках Луцька, Ковеля, Нововолинська та Володимира-Волинського. Тож наразі газовикам залишилося встановити ще 22 лічильники, передбачених програмою – їх встановлення призупинилося через внесення змін до законодавства.

«Зараз ми працюємо над тим, щоби їх доставити», - повідомив Коротя. Щодо індивідуальних лічильників, то їх «доставити» лишилося 11 тисяч, а вже встановлено 190 тисяч.

«Поставити лічильники вигідно і нам і споживачу», - наголосив голова правління ПА «Волиньгаз», оскільки норми споживання газу занижені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що ставлять безкоштовно.
Відповісти
«Поставити лічильники вигідно і нам і споживачу», - наголосив голова правління ПА «Волиньгаз», оскільки норми споживання газу занижені..... Класно сказано, а якщо замінять на свій "новий лічильник" то споживання зросте на 35-40 %. Провірено.
Відповісти
Загальнобудинкових лічильників не існує-це маячня.Є побутові лічильники і вузли обліку газу.А це дві великі різниці.Отже не морочіть людям голови і встановлюйте лічильники поквартирно до 2021року.
Відповісти
Останні новини
У «Волиньгазі» розповіли, скільки лічильників встановили
27 вересень, 2018, 11:18