Невідомі у балаклавах напали на луцьких журналістів

Невідомі у балаклавах напали на луцьких журналістів
Здійснили напад на журнілістів, які намагалися проїхати до місця незаконного видобутку бурштину.

У п'ятницю, 28 вересня, близько 14:00 журналіст одного із центральних телеканалів повідомила, що в Сарненському районі невідомі у масках перешкоджають її журналістській діяльності - повідомляє прес-служба Національної поліції.

Кореспондент повідомила, поблизу села Кам’яне-Случанське Сарненського району під час проїзду до місця незаконного видобутку бурштину, дорогу журналістам заблокував автомобіль. З нього вийшли п’ятеро осіб у балаклавах.

Чоловіки у грубій формі вимагали покинути територію лісового масиву та намагалися відібрати камеру.

Інформаційному агентству ВолиньPost із власних джерел стало відомо, що заявниця - луцька журналістка Катерина Курбанова (ICTV).

Слідчо-оперативна група зуміла дістатися до місця події лише через декілька годин після киклику. Таку затримку правоохоронці пояснюють тим, що дорогою колеса службового автомобіля пошкодили саморобні металеві пристрої.

Коли ж поліцейським вдалося дістатися до журналістів, то зловмисники вже покинули місце події.

У поліції за фактом перешкоджання журналістській діяльності групою осіб відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 171, та за частиною 2 статті 342 ( опір представнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Нині встановлюються особи, які перешкоджали журналістській діяльності, та які пошкодили службовий автомобіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підняти в повітря три винищувачи і прсто постріляти цю банду і знищити їх авто, трактори та мотопомпи. І так що дня робити, щоб навіть бажання не виникало туди лізти цим бандюкам, коли держава стане ДЕРЖАВОЮ?!
Відповісти
"овідомляє прес-служба Національної поліції." це взагалі посмиховисько, що поліція про таке повідомляє і нічого дієвого не приймає! Повна анархія - ганьба
Відповісти
будення в колоніальній хвайній Юкрайні...
Відповісти
В луцькій школі 13 директор напав на 12 канал та вигнав його журналістів зі школи. Не боячись кримінальної відповідальність. Як це назвати? І де органи?
Відповісти