Покинутій у луцькій лікарні уродженці Донбасу почали робити паспорт. ВІДЕО

Покинутій у луцькій лікарні уродженці Донбасу почали робити паспорт. ВІДЕО
36-річній Ірині Каземировій, яка майже втратила зір, почали оформляти новий паспорт громадянина України.

Про це повідомили у сюжеті «UA:Волинь».

Нагадаємо, уродженка Донецької області опинилася на Волині після депортації з Росії. Незряча жінка не могла оформити паспорт, який, каже, загубила багато років тому.

Вже більше трьох місяців Ірина перебуває у Луцькій центральній районній лікарні. Дотепер вона була без паспорта, в Україну повернулася з тимчасовим посвідченням. Новий документ дозволить оформити жінці пенсію чи соціальну допомогу.

«За даними міграційної служби у Волинській області Ірина Каземирова була документована паспортом громадянина України у Володимирі-Волинському. За нашими запитами ми отримали форму, по якій була документована громадянка, і завдяки ній ми мали можливість оформити даній пані новий паспорт у формі ID-картки.

В даних вказано, що громадянка – уродженка міста Макіївка Донецької області. Запитів на окупованій території міграційній службі немає, можливості надсилати та отримувати відповіді ми не маємо.

Наразі запити відправлені до органів опіки. Я думаю, що ситуацію ми вирішимо з ними тут, на місці», – повідомила головний спеціаліст управління державної міграційної служби у Волинській області Наталія Левчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.