«Волинь» обмінялася голами з російським «Факелом»

«Волинь» обмінялася голами з російським «Факелом»
Луцька «Волинь» 19 січня зустрілася у спарингу з російською командою «Факел» із Воронежу, яка нині посідає передостанню сходинку у першій лізі Росії – футболісти обох команд розійшлися миром у захоплюючому матчі.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Після спарингу «Волині» з російським «Факелом», який завершився рахунком 1:1, гру прокоментував автор чудового голу Рамон Лопес.

«Скажу відверто, що гра видалася непростою, - зазначив футболіст. - Спочатку ми мали відчутну перевагу, але згодом суперник вирівняв гру. Відзначу, що росіяни добре готові фізично і нам важко було їх перебігати, особливо після напружених дворазових тренувань. З іншого боку, шкода, що не вдалось сьогодні перемогти, адже у нас було кілька реальних нагод аби забити ще кілька м’ячів.

- А що скажеш про свій красень-гол?

- Гол мені й самому дуже сподобався – м’яч гарно ліг на ногу і потрапив прямісінько у «дев’ятку». Таке нечасто трапляється.

- Як тобі тренування на цьому зборі?

- Щодо тренувань, то вони досить цікаві. Особисто мені приємно, що достатньо уваги приділяється й заняттям на «техніку». А так – усі хлопці працюють на повну силу, ніхто не сачкує. Ну, й будемо намагатись перемогти в наступному матчі».

Зазначимо, спаринг є запланованою зустріччю виїзних зборів у Туреччині. Напередодні, 17 січня «Волинь» провела свій другий контрольний матч на зборах. Суперником луцького клубу була третя команда Казахстану за підсумками минулого сезону – «Актобе» з однойменного міста. Волиняни перемогли казахів із рахунком 1:0.

А за три дні до того, 14 січня «Волинь» на тренувальному зборі у Туреччині обіграла албанську «Теуту» з рахунком 1:0.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порадувала фраза "волинського футболіста Рамона Лопеса"...
Багата Волинь Лопесами:)
Відповісти
Останні новини
«Волинь» обмінялася голами з російським «Факелом»
20 січень, 2012, 10:23