Що пообіцяв луцький мер

Що пообіцяв луцький мер
У середу 13 березня міський голова Луцька Микола Романюк взяв участь в чаті на ВолиньPost.

За більш як дві години мер відповів на 64 запитання. Спілкування було жвавим, а інтерес читачів до чату – одним з найбільших за усю історію проведення чатів-конференція на ВолиньPost.

Під час бесіди Микола Романюк не раз обіцяв «доручити», «розібратися» чи «виправитися».

Для зручності розуміння, а також для додаткового контролю громадою її обранця ВолиньPost вирішив виокремити обіцянки міського голови.

Отож Микола Романюк пообіцяв:

Направити комісію в будинок на вулиці Винниченка, 47, щоб перевірити, чи правомірно здійснюється прибудова до багатоповерхівки.

Провести
капітальний ремонт вулиці Винниченка й мосту на ній у 2013 році.

Перевірити
, чи справді на базарчику в мікрорайоні ЛПЗ незаконно торгують алкогольними напоями.

Перевірити, хто в листопаді-грудні 2012 року прокладав комунікації від гіпермаркету «Там Там» до КРЗ та змусити «цих людей» відремонтувати розібрані доріжки та тротуар.

До 23 березня повідомити, які комунальні підприємства Луцька ліквідують.

Забезпечити перевірку
законності перепланування двох квартир на першому поверсі будинку на проспекті Соборності, 6. Перевірка має відбуватися за участю мешканців.

Розібратися з реконструкцією автомайстерні на вулиці Потапова поблизу школи № 9 та «зробити цю вулицю».

Розповісти лучанці Ларисі по телефону про те, чи відремонтують двір будинку на проспекті Молоді, 19.

Надати інформацію про кримінальну справу, порушену в 2011 році за фактом зловживань, виявлених в департаменті ЖКГ Луцької міської ради.

Посилити контроль відповідальних посадових осіб за виглядом фасадів будинків у центрі міста. Зокрема того, як виглядають рекламні вивіски.

Підтримати зміни до Регламенту Луцької міської ради, в яких йтиметься про персональне голосування депутатів.

Кардинально виправити ситуацію зі «свавільним» паркуванням автомобілів на вулиці Лесі Українки.

Звернути увагу начальника міськвідділу МВС та відповідних структурних підрозділів мерії, щоб вони взяли на жорсткий контроль рух автомобілів і торгівлю алкоголем та цигарками поблизу школи № 26.

Ознайомити найближчим часом жителів міста з проектом реконструкції проеспекту Волі й врахувати щодо нього пропозиції громади.

Провести кадрові зміни на керівних посадах в муніципалітеті та комунальних підприємствах міста.

Подумати над тим, щоб платити інтернет-виданням за висвітлення «діяльності міської ради, виконавчих органів та посадових осіб місцевого самоврядування».

Ліквідувати котлован на вулиці Братковського, 20.

«Врахувати побажання» одного з читачів і зробити сайт Луцької міської ради зручнішим і наповненим актуальною інформацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для выполнения всех этих обязательств нашему меру понадобится, как минимум, еще два срока. На следующих выборах все дружно голосуем за Николая Ярославовича. (Для несведущих поясню: так по-русски пишется "Микола Ярославович")))))))))
Відповісти
красава
Відповісти
"помедленнее,пожалуйста, я записываю!")))(с)
Відповісти
Прошу мера розібратись і ліквідувати пошкодження приватної будівлі по вул.Спортивна 13 які надавались за державні кошти і доведено будинок до аварійного стану і небезпечного проживання.
Відповісти
а також законість порушеного права вдови інваліда ВВВ на капітальний ремонт а не поточний які надавались 2009 р і продовження 2010 р. до Закону а не до постанови КМУ № 565 від 20.05.2009 п .16 прибудинкових територій.
Відповісти
Обіцянка-цяцянка,а дурневі радість!)))
Відповісти
дай боже нашому теляті вовка з'їсти
Відповісти
Прочитав по одному з питань коментар будівельника.
Приводжу його мовою оригіналу


СТРОИТЕЛЬ
Любые манипуляии с несущими стенами опасны и ведут к их ослаблению. И сколько бы вас не успокаивали так називаемые "специалисты" что распил окон и превращение их в двери и витрины очень даже безопасно – не верьте.
Стена высотой в 30 метров и весом в десятки тонн несет на себе еще и бетонные перекрытия (около 100 штук в девятиэтажном доме)и всё что на них, стены-перегородки, мебель и т. д. Теперь представьте какое давление испитывает она на уровне первого этажа (а именно здесь прорезают двери и окна для магазинов).При таком давлении некачественный кирпич может трескатся с силой сопоставимой с силой разрыва снаряда. Это игра в рулетку, учитывая не всегда высокое качество раствора и кирпича, старение материала, частую затопляемость подвалов, что ведет к проседанию грунта в подошвенной части стены и ряд других факторов.
Мне могут возразить, что в скольких домах уже попробивали и ничего. Да результат варварского отношения к жилищному фонду будет всплывать со временем. Для прямого обрушения нужно, чтобы сошлось рад трагических факторов. Но знайте, что изувеченая стена висотного дома, в нижней её наиболее уязвимой части – один из них а возможно и главный. И чем больше будет таких домов, тем выше степень риска.
Я очень надеюсь, что Бог не допустит трагедии, как на Ровенской, но советовал бы лучанам очень внимательно отнестись к этой проблеме, ведь это безопасность вас, ваших родных и вашего имущества, зачастую единственного.
Відповісти
Я давно підозрював,що ця людина трудоголік,але щоб до такої міри...
Відповісти
Шановні!
Як це, копалась траншея від КРЗ до "ТАМ ТАМУ",
а ви не знаєте ким і навіщо?
Мо то китайці фундамет своєї Великої стіни вже сюди тягнуть.
Як можна копати траншею довжиною в кілька кілометрів, руйнуючи при тому газони і асфальтовані доріжки не маючи надповажної причини і дозволу міськради? Чи мо вони її за ніч викопали і закопали.
А ми тут скачемо з дітьми кілька місяців через ці траншеї-кучугури і думаємо, треба терпіти, для нас же стараються.
Шкода, що ми не знали, а то так би "вломили" тим копачам, ще й черенки від лопат в одне місце засунули.
Відповісти
Повністю погоджуюсь, коли я задавав це питання був впевнений що мер знає хто це робив і ті люди мають виправити те що наробили, просто думав він якось пришвидшить вирішення цього питання, але ж оказується що ні - декілька місяців робились ці роботи починаючи руйнацію бордюрів на КРЗ і про це ніхто не знає - хто що робить - як взагалі таке може бути, таке відчуття що мер крім центральної частини більше ніде не буває - це жах.
Почитайте які відповіді наш мер давав людям в чаті - досить хамовито і зухвало.
Відповісти
Не береже себе наш мер, все про народ думає... ))))) "господар"
Відповісти
Перевірити, хто в листопаді-грудні 2012 року прокладав комунікації від гіпермаркету від КРЗ до «Там Там» та змусити «цих людей» відремонтувати розібрані пішохідні доріжки та бордюри які були знищені по всьому периметру робіт, а не тільки біля Там Таму - думаю такий варіант кращий!
Відповісти
Провести кадрові зміни-мера такого не треба-век.Ліквідувати його награблені маєтки.
Відповісти
Лучанці...(отдхохнуть бы меру надо)...
Відповісти
Останні новини
Що пообіцяв луцький мер
15 березень, 2013, 13:45
У Криму зацвіли дерева. ФОТО
15 березень, 2013, 13:41