«Західний Олімп» пропонує сучасні квартири за доступними цінами поблизу Луцька. ФОТО*

«Західний Олімп» пропонує сучасні квартири за доступними цінами поблизу Луцька. ФОТО*
Комфортабельні квартири, що мають зручне розташування та незабутні краєвиди на заміську природу, пропонують придбати за доступними цінами та навіть у розстрочку.

ЖК «Західний Олімп», що знаходиться поблизу Луцька у селі Тарасове, завершує першу чергу будівництва сучасних енергоефективних будинків. Наразі вже два будинки комплексу хизуються новенькими фасадами та закликають потенційних покупців оглянути їхнє наповнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Західний Олімп» завершує першу чергу будівництва сучасних квартир під Луцьком

Однокімнатні та двокімнатні квартири комплексу вже практично готові до заселення: тут облаштовані каналізація та вода, підведені світло та газ, встановленні надійні двері, біліє новенька штукатурка та рівна стяжка у помешканнях.

Здача квартир в експлуатацію відбудеться у кінці 2018 року. Їхня вартість – від 12 500 тисяч гривень за м2.

У першій черзі представлені однокімнатні,



а також двокімнатні квартири.



До слова, будівельники розпочали також зведення другої черги будинків, які будуть готові до здачі у кінці наступного року. А це – ще два будинки, у яких на покупців чекає ще більше цікавих пропозицій, зокрема дворівневі квартири.

Тут вартість квартир дещо відрізняється: від 12 500 гривень за м2 коштують квартири 1-4 поверхів та від 11 500 гривень за м2 дворівневі квартири п’ятого поверху, розроблені за індивідуальними проектами. Квартири 2 черги можна придбати у розстрочку на 14 місяців.

Третя черга будівництва буде завершена у кінці 2020 року. Вартість квартир 1-4 поверхів становить від 11 900 гривень за м2. А дворівневі квартири 5 поверху, розроблені знову ж таки за індивідуальними проектами, вартують від 11 500 гривень за м2. Квартири 3 черги можна придбати у розстрочку на 26 місяців.

Забудовники запевняють – власники квартир залишаться задоволені вибором помешкання, адже будинки зведенні з якісних та перевірених матеріалів та мають зручне розташування – неподалік розміщені усі важливі інфраструктурні об’єкти.

Великою перевагою ЖК «Західний Олімп» є і те, що попри близькість до центру міста, мешканці відчуватимуть заміську тишу та спокій. З вікон власникам квартир відкриваються краєвиди на озера, біля яких у вільний час можна влаштовувати сімейні відпочинки. Окрім того, всього за 1 кілометр від будинків розміщена база відпочинку «Боголюби».



Наразі у «Західному Олімпі» розпочали здійснювати благоустрій території, а також вже розширили проїжджу частину задля зручності усіх місцевих мешканців.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Західний Олімп» пропонує сучасні квартири за доступними цінами поблизу Луцька. ФОТО*
18 жовтень, 2018, 18:15