Куди краще не їхати: поради луцьких водіїв

Куди краще не їхати: поради луцьких водіїв
Один з наслідків снігопаду у Луцьку: люди не ризикнули виїжджати у місто власним транспортом, через що і громадських странспорт, і служби таксі мали більше, ніж зазвичай, клієнтів.

ВолиньPost близько 18:00 опитав диспетчерів служб таксі і луцьких маршрутників про те, які райони Луцька - найпроблемніші для проїзду.

Диспетчери луцьких служб таксі від ранку «завалені» замовленнями.

Так, у службі «Морячок-таксі» повідомили, що простою машин протягом дня 15 березня майже не було. А на 18:30 послугами таксі скористалися приблизно 600 осіб.

Щодо стану вулиць та прибудинкових територій, то водії служби відповідають коротко: все переметено, крім центральних вулиць.

Також диспетчери розповіли, що часто просять клієнтів чекати авто біля якогось об'єкту на вулиці, бо під'їхати до будинків майже неможливо.

У службі «Козачок» диспетчер Ольга назвала водіїв героями. Мовляв, працюють від 6:00 і без перерви на обід. Також вона відзначила, що значно збільшився пасажиропотік.

Стосовно вулиць та мікрорайонів міста в які краще не їхати, то водії служби нарікають на район Вишків та вулицю Чернишевського.

«Але й навіть на центральних вулицях зараз важко проїхати. Не кажучи про інші», - додала диспетчер.

Працівники служби «Чумак» також не радять їхати на ЛПЗ, вулиці Ковельську та Львівську.

Важким цей день видався для маршрутників. Зі слів директора АТП №1 Олександра Шаміса, водії автобусів збилися з графіку через сніг на дорогах та затори.

Також він відзначив, що найгіршим місцем у Луцьку, яким він їздив 15 березня, була зупинка біля гіпермаркету «Там Там». Мовляв, ні легковики, ні маршрутки, загальмувавши не могли відновити рух.

«Мені найважче було їхати проспектом Перемоги та Соборності», - зауважив він.

Диспетчер Луцького підприємства електротранспорту відзначила, що найважче їхати на відкритих місцях, де вітер постійно накидає сніг.

«Водії скаржилися на розворот біля залізничного вокзалу, вулицю Бенделіані, лісництво і біля Гаразджі застрягав транспорт. Хоча й дорогу розчищають, але її відразу ж закидає», - розповіла вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я, звісно, дуже рада, що вони радять не їздити на Львівську і що маршрутки не зупиняються, але додому пішки добиратися, чи як?!
Відповісти
По місту нормальна ситуація.
Ви з Боголюб виїдьте, то міські дороги вам благодаттю здаватимуться. Вчора з пожежниками витягали з десяток машин.
Відповісти
Останні новини
«Ревізор» знову в Луцьку
15 березень, 2013, 19:09
Куди краще не їхати: поради луцьких водіїв
15 березень, 2013, 18:57
Снігопад у Луцьку. ФОТО
15 березень, 2013, 18:40