«Вставай, Україно!» у Львові. ФОТО. ВІДЕО

«Вставай, Україно!» у Львові. ФОТО. ВІДЕО
Від п'яти до десяти тисяч львів'ян у суботу, 16 березня прийшли на опозиційну акцію протесту «Вставай, Україно!».

Перед віче відбувся протестний марш – представники політичних партій ВО «Батьківщина», УДАР і «Свобода» під звук барабанів пройшлися від пам’ятника Івану Франку до монумента Тарасу Шевченку, - пише IA ZIK.

Попереду вони несли великий жовто-блакитний прапор. Серед їхніх плакатів були «Волю політв’язням», «Юля переможе», «Свободу для кожного» та ін.

Як повідомили журналістам правоохоронці, порядок під час акції забезпечували 72 їх працівника.

Також у віче взяли участь лідери опозиційних сил – Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

«Це та опозиція, яку ви обрали, і ми вам вдячні. Ми приїхали відробляти – відробляти кожен ваш голос», – заявив Яценюк у своєму виступі.




Також під час віче виступили й інші народні депутати, обрані від Львівщини. Свободівець Юрій Михальчишин, зокрема, заявив, що місце опозиції зараз тут, на вулиці з народом, а не в парламенті.

«Сказано в Святому письмі: «Блаженний муж не йде на раду нечестивих». А сьогодні нечестиві сидять там, і їх, на жаль, більше. Недобиті відморозки 90-х, продажні корумповані чиновники, глитаї і павуки, так звані олігархи, яких просто називаємо цим політкоректним словом, а насправді це буржуйсько-бандитський непотріб із лихварськими грошима, який звик купувати всіх. Вони гадають, що гроші сильні, я ж кажу, що сильніша віра, сильніша надія і любов», – сказав Михальчишин.

«До зустрічі на київських барикадах», – додав він.




Олег Тягнибок
заявив, що незважаючи на те, що «Свобода» «Батьківщина» й УДАР ідеологічно є різними, вони мають спільну мету. За словами Тягнибока, ця мета – «підготувати ґрунт, щоб підняти народ і повалити режим Януковича», а також «не допустити реваншу диктатури» і провести «докорінні зміни у владі і суспільстві».

Насамкінець Арсеній Яценюк закликав людей «не сидіти по хатах і в Інтернеті», а підніматися на боротьбу і взяти участь у великій акції протесту в Києві, яка відбудеться 18 травня.



Також Яценюк згадав про своїх ув’язнених соратників. «Жаль, що з нами немає Юлії Тимошенко, жаль, що з нами немає Юрія Луценка. Але ви, але ми здатні дати свободу Україні, дати волю Юлії Тимошенко, звільнити Юрія Луценка і звільнити країну від цієї банди», – заявив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люля второй год перемогае в зоне на нарах
Відповісти
Бидный пенсионеры за подачку 100грн приперлись
Відповісти
ага в ПР так і роблять а потім ще й не платять. а ваша українська бажає кращого.
Відповісти
рэбята, хватит сравнивать все живое и черно-ротое с ПР. всралось всем ваше ПР. а то что люди деньги такими митингами у нас в стране зарабатывают и только - то это чистая правда! потому что за евреев и нацистов голосовать особо не охота. а так, потолпиться за чекушку можно
Відповісти
у всех бажання стати президентом
Відповісти
Ви: кука, Олена, украинка - Ви є позор нації, адже Ви навіть не можете навчитися української мови, то що Ви у політику лізите. Тут не в грошах справа, а в ідеології. Я особисто незнав, що буде віче у Львові, якби знав то обов"язково би проїхав 300 км, щоб підтримати УКРАЇНЦІВ, а москаликів погнати в сторону Волги.
Відповісти
Задолизи майкопського цигана перші з коментами вискочили. Мабуть наперед готувались. Ото вже хто проплачений то проплачений. Держслужбовці, правда сусідньої держави.
Відповісти
як скаженні кацапи розгавкались , шо падли боїтесь революції? а вона буде !!!
Відповісти
Яка революція люди не дурні другий раз вже ніхто на революцію непіде. хіба що пенсіонери і студенти за 50 грн. )))
Відповісти
Революція у свідомості полішуків. Вона для влади страшнішша за десятки майданів. Думаю саме її мав на увазі Арій.
Відповісти
посмотрел фото, и возникла только одна мысль: бедные люди...
Відповісти
так а что? - людей довела нынешняя власть на столько, что 50 грн за митинг - это ок! вот довела - так довела!
Відповісти
та в тих же куків,олен батьки і родичі-продажні судді,прокурори .Лижуть сраки ПРусам та донецьким намісникам.Рейдери вже зовсім знахабніли - полізли вже й на Західну УКРАЇНУ(приклад:Маневицький торфобрикетний)
Відповісти
Это что-то с чем-то! Прямо анекдот какой-то - Еврей и Антисемит поднимают с колен Нэньку под финансированием Татарина. Зашибись -висим!
Відповісти
лол ти посмокчи "тогда"-бо це не єрунда,коли" Кругом неправда і неволя,НАРОД замучений МОВЧИТЬ і на апостольськім пристолі -кабан годований сидить"Т.Г.Шевченко
Відповісти

ВІЧЕ"ВСТАВАЙ УКРАЇНО!" у Львові пройшло, та завжди проходять на НАЦІОНАЛЬНОМУ рівні- ,ніхто нікому грошей не платить(хоча можливо і є деякі запроданці) на відміну від східного регіону,де люди йдуть з припущеними очима на мітинги ,бо треба дітей та внуків накормити.Я не ображаю весь південно-східний регіон,бо там більшість людей-обдурені та обмежені теперішньою владою та устроєм в якому вони живуть.СТРАХ-це їхня зброя.Але ж ,на противагу страху, є внутрішній світ кожної ДУХОВНО-ВІЛЬНОЇ ЛЮДИНИ.Хто хоче,щоб його ДІТИ,ВНУКИ жили в РАБСТВІ?Я думаю ніхто...А тепер про НАШ ВОЛИНСЬКИЙ РЕГІОН: як допомагатимуть місцева влада та обрані депутати -будемо бачити по результатам проблем по Маневицькому та Прилісненським ДП"ВОЛИНЬТОРФ".СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!
Відповісти
АЛЕ САМЕ ГОЛОВНЕ-ЩОБ НА СТАРОСТІ,ПЕРЕД СМЕРТЮ, КОЖЕН НЕ ЖАЛКУВАВ,ЧОМУ МИ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ ТА ВНУКІВ ГІДНО НЕ ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ЇХ МАЙБУТНЄ,БО МИ ЗАРАЗ ВИРІШУЄМ -ЧИ СИДІТИ В ХАТІ(ІНТЕРНЕТІ,ТЕЛЕВІЗОРІ,)І "СМОТРЄТЬ"НОВИНИ,ДОРЕЧІ,ЩО І ТРЕБА ТЕПЕРІШНІЙ ВЛАДІ,А ТАМ ХАЙ ВИСТУПАЮТЬ І ПРОТЕСТУЮТЬ ІНШІ",АБО КОЖЕН ЗРОБИТЬ СВІЙ ВИБІР НА ЇХНІЙ ДОБРОБУТ ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ СВОЄЇ РОДИНИ.ЧОМУ В ЄВРОПІ,АМЕРИЦІ ПРОСТІ ПЕНСІОНЕРИ МАЮТЬ ЗМОГУ ВІДПОЧИВАТИ(Я ВЖЕ НЕ ГОВОРЮ ПРО РОБІТНИКІВ) ,ПРИНАЙМНІ,2 РАЗИ НА ТИЖДЕНЬ В ІНШИХ КРАЇНАХ?І НА ЦЕ ВИСТАЧАЄ КОШТІВ!
ХТО КРАДЕ ГРОШІ НАШИХ ЗАРПЛАТ І ПЕНСІЙ А ПРИБАВЛЯЮТЬ "ДОСТІЖЕНІЄ"-копійки,І СМІЮТЬСЯ ПОЗА КУЛІСАМИ -" БИДЛО І ТАК ВИЖІВЕТ".А САМІ ТІ Ж САМІ НАШІ ГРОШІ_НА КІПР В ОФШОРНІ ЗОНИ!(ДАЙ БОЖЕ ПРИКРИЮТЬ ЇХ-БО БОГ ВСЕ БАЧИТЬ) ЛЮДИ -СХАМЕНІТЬСЯ БО "МОЯ ХАТА СКРАЮ"-НЕ ПРОХОДИТЬ БЕЗСЛІДНО.ЄДНАЙМОСЯ БО ДАЛІ БУДЕ ЖАХ І ПІПЕЦЬ...
Відповісти
ГРОМАДО,БІЙТЕСЯ ОДНОГО-СТРАХУ.СТРАХУ ДОПОМОГТИ,КОЛИ СУСІД,ЗНАЙОМИЙ ,НЕЗНАЙОМИЙ В БІДІ ВІД НЕПРАВИЛЬНОГО "ПРАВОСУДДЯ" .СКОРО "ВІДЛИГА ТА Й ПРИЙДЕ ВЕСНА ВОНА В КИЄВІ-18 ТРАВНЯ!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Вставай, Україно!» у Львові. ФОТО. ВІДЕО
17 березень, 2013, 08:00