На хабарі зловили адвоката

На хабарі зловили адвоката
Лучанин вимагав від приватного підприємця 2500 доларів США.

Чоловіка затримали «на гарячому», ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області затримали адвоката Рівненської обласної колегії адвокатів, який вимагав від приватного підприємця грошові кошти обсягом 2500 доларів США.

У подальшому чоловік мав передати їх як хабар службовим особам відділу державної виконавчої служби Волинської області та судовим органам за сприяння у поверненні вилучених запчастин до сільськогосподарської техніки, автомобіля та списання штрафних санкцій.

Правозахисника затримали «на гарячому» під час отримання ним частини грошей ‒ 1000 доларів США. Затриманим адвокатом виявився 27-річний лучанин, який «практикував» на території Волині.

Нині триває досудове розслідування. Останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 369 КК України (пропозиція або давання хабара). Він може опинитися за ґратами на термін від чотирьох до восьми років.

На період розслідування кримінального провадження щодо адвоката обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання (ст. 179 КПК України).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто вже такий?
Відповісти
Останні новини
На хабарі зловили адвоката
17 березень, 2013, 09:53