Волинські адвокати обурені через напад на Сергія Сафулька

Волинські адвокати обурені через напад на Сергія Сафулька
Адвокатська спільнота Волині висловила глибоке обурення щодо нападу на свого колегу, відомого адвоката Сергія Сафулька.

Про це у коментарі Інформаційному агентству «ВолиньPost» розповів заступник голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Волині Олег Антонюк.

За словами Антонюка, сьогодні, 25 жовтня, волинські адвокати обговорили можливі заходи, які будуть вживати у зв’язку із зухвалим нападом на Сергія Сафулька.

«У подальшому буде опублікована офіційна позиція Ради адвокатів Волинської області щодо цього приводу», - заявив Олег Антонюк.

Він зазначив, що скличуть позачергові збори адвокатів Волинської області для обговорення можливих заходів реагування на цю безпрецедентну ситуацію.

«Ми глибоко обурені нападом на нашого колегу і закликаємо правоохоронні органи якомога швидше розкрити цей злочин», - додав Антонюк.

Сергій Сафулько - заслужений юрист України, екс-член Вищої ради юстиції та засновник адвокатської компанії «Конфідент». Юрист став керівником компанії у далекому 1997 році і з цього часу набув репутації одного з найвідоміших правозахисників Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ти думав. Під матрасик грязні грошикі ховати Сосулька. Тебе давно судити пора. Як людей обдираєш все життя ! Скажи.
Відповісти
До того довели вже людей, що багато вже зловтішається, що вкрали багато грошей!бо всі думають , що заробив нечесно!
Відповісти
Перед тим як писати чергову гидоту і харкати жовчю, подумай про своє життя, згадай всі свої вчинки і поступки. Все повернеться і тобі сторицею. І буде інший суд. А хто ти, ми знаєм.
Відповісти
Сафулько,ще та гнида, за доляри відмазав п'яного водія, що зкалічив мою матір, мало дали тій гниді
Відповісти
Ситуація з грабежами та крадіжками у Луцьку та окружних селах катастрофічна, жоден злочин не розкритий, події реєструють пачками щотижня, в область на гастролі з’їхались з усієї України, карний розшук у Волинській поліції повністю імпотентний або у долі , пане генерал Шпига!!!!! До чого Ви довели поліцію на Волині ????? Нормальний генерал у такій ситуації подав би у відставку
Відповісти
Коли встановлять особи грабіжників, хто ж їх захищати буде коли вся адвокатська спільнота обурена???Це непорядно панове!! Чи ви обурюєтесь коли грабують тільки вас??
Відповісти
Люди, які ж ви гниди, людину пограбували, завдали шкоди здоров‘ю, а ви зловтішаєтесь.
Відповісти
Мені пох. Що ти знаєш. Живи своїм життям гнилим і з своїми суддями і адвокатами. Ти таке саме чепирадло. Будеш саме жовчью ригати скоро.
Відповісти
Бог дав Бог узяв.
Йов сказав на це (гол. 1, ст. 21): «я вийшов Нагий із утроби матері моєї, нагим і повернуся. Господь дав, Господь і взяв, нехай буде ім'я Господнє благословенне!»
Слова розради при втраті того, що було отримано без власних зусиль, дано як би зверху, і так само, «божим промислом», відібране.
Відповісти
Останні новини
Волинські адвокати обурені через напад на Сергія Сафулька
25 жовтень, 2018, 19:28