Скандальна лучанка їде на форум до Москви, – блогер

Скандальна лучанка їде на форум до Москви,  – блогер
Лучанка Ольга Саган, яку в 2017 році СБУ викрила на співпраці зі спецслужбами Росії, відвідає «VI Всесвітній конгрес російських співвітчизників, які проживають за кордоном».

Про це пише донецький блогер, відомий під псевдонімом «Фашик Донецький», - інформують Волинські новини.

Зі слів блогера, 1 листопада в Москві відбудеться так званий «VI Всесвітній конгрес російських співвітчизників, які проживають за кордоном». У програмі вказано, що під час заходу «росіяни з України будуть відстоювати свої права на форумі в Москві».



«Серед пріоритетів - боротьба з русофобією та антиросійськими настроями в країнах проживання співвітчизників.

Хотілося б відзначити, що, незважаючи на окупацію України київської хунтою, утиск прав російськомовних, заборона на висловлювання своїх думок, що відрізняються від майданівської доктрини, яка вже давно стала державною політикою, в Україні є ще люди, які не бояться визнати, що вони росіяни, не бояться підтримати незалежність ДНР і ЛНР і повернення Криму в рідну країну. Свідченням цього є участь майже 20 представників з різних регіонів України», - йдеться в програмі заходу.

Також на сайті опублікували імена і прізвища українців, які візьмуть участь в «конгресі».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиняни «засвітилися» на заході, організованому Кремлем

Серед них – голова громадської організації «Центр міжкультурних комунікацій» (кол. «Російський культурний центр ім. В.Черномирдіна») Ольга Саган. Зазначимо, що лучанці інкримінують співпрацю зі спецслужбами Російської Федерації. У 2014 році Ольга Саган хотіла у Луцьку використати георгіївську стрічку для об’єднання України.

Цьогоріч Саган у складі волинської делегації відвідала Міжнародний форум Переможців, що відбувся у російському Брянську, а також дала інтерв’ю виданню «Россия. Брянск».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.