«Іларія. Ілюзія» – в бібліотеках Волині

«Іларія. Ілюзія» – в бібліотеках Волині
Книгу волинського журналіста Ігоря Чуба (на фото) «Іларія. Ілюзія» подарують всім районним, центральним й міським бібліотекам Волині.

За 1,8 тисячі гривень 40 примірників твору придбала та передала книгозбірням організація «Фонд місцевого розвитку», - повідомили у прес-службі громадського об'єднання.

Урочиста передача книг відбулася сьогодні у приміщенні Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки за участю автора Ігоря Чуба, директора книгозбірні Людмили Стасюк, працівників бібліотеки, представників «Фонду місцевого розвитку».

Стасюк розповіла, що завдяки гарній ініціативі «Фонду місцевого розвитку» всі районні, центральні й міські бібліотеки отримають примірники книги «Іларія. Ілюзія».

«Тому дуже приємно, що не лише лучани, а й всі охочі жителі нашої області зможуть прочитати цю прекрасну книжку свого відомого земляка», - сказала вона.

Ігор Чуб висловив вдячність працівникам бібліотеки, в якій він працює й читає по кілька годин на день, і розповів, що перший розділ його книги розповідає про події, які відбувалися кілька років тому в одному з районів Волинської області.

ЧИТАТИ ПРО ПРЕЗЕНТАЦІЮ КНИГИ В ЛУЦЬКУ


Він свого часу сам став учасником цих подій, працюючи над висвітленням фінансових махінацій однієї з сільськогосподарських фірм у пресі, тож історія і стала основою сюжету. У другому розділі йдеться про долю волинян, які емігрували у Парагвай, жили там з 1939 до 1957 року і згодом вирішили повернутися в Україну.

До слова, «Фонд місцевого розвитку» не вперше долучається до справи поповнення фондів книгозбірень області: у листопаді 2012 року організація закупила і передала 109 примірників книг Євгена Сверстюка «Не мир, а меч» і «На хвилях свободи».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.