Просять врятувати кіностудію «Волинь» у Луцьку

Просять врятувати кіностудію «Волинь» у Луцьку
Лучан просять підтримати проект «Кіностудія «Волинь». Перезавантаження» у конкурсі громадського бюджету Луцька.

Ініціатива передбачає відновлення приміщення аматорської кіностудії, зокрема каналізаційної та вентиляційної систем, опалення, водопроводу та монтаж інтернет-комунікації, - передає газета «Волинь-нова».

За словами директора кіностудії Олександра Савчука, через нинішній стан будівлі довелося обмежити діяльність закладу та згорнути музейні експозиції.

Автор проекту каже, що через нинішній стан будівлі довелося обмежити діяльність кіностудії та згорнути музейні експозиції фотовиставок знаних на Волині митців Ірини Левчаніської та Заслуженого діяча мистецтва України Бориса Ревенка. Крім цього, припинено діяльність дитячих гуртків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.


Щоб проголосувати треба відкрити рахунок в банку, купити компютер, підключити інтернет і взяти довідку в дурдомі. І таких треба 300 чоловік. Супер голосування де живе 300 000 чоловік
Відповісти
Який кретин придумав такі голосування через банк. Це що реклама банку? Може ще депутатів так вибирати будемо і президента. Таким організаторами повинна зайнятися прокуратура там пахне грошима і калом
Відповісти
Останні новини
Просять врятувати кіностудію «Волинь» у Луцьку
02 листопад, 2018, 22:10