«Ревізор» у Луцьку: що не показали по телевізору. ВІДЕО

«Ревізор» у Луцьку: що не показали по телевізору. ВІДЕО
Зйомки одного з закладів у Луцьку для програми «Ревізор» не потрапили в ефір передачі у понеділок, 18 березня, хоча під час цих зйомок у кафе «Карамель» заклад удостоївся нової – «золотої» - рекомендації від «Ревізора».

Нагадаємо, ревізію програми під час зйомок на початку лютого 2013 року пройшли готельно-ресторанний комплекс «Срібні лелеки», піцерія «Фелічіта», фастфуд ChickenHUT, кафе «Базилік», ресторан «Файна Ок'райна» та готель Royal Dutch, що у селі Милуші під Луцьком.

В «Карамель-кафе» ведуча Ольга Фреймут замовила собі червоний борщ-пюре і кілька тістечок. Залишилася усім задоволена, втім знайшла пил: вгорі під стелею на одному з виступів.

А ще Фреймут вдалася до експерименту, перевіривши, чи дотримуються тут заборони курити. Вийшла з туалету, вдала, що нервує, і запалила цигарку. Офіціантка підійшла до ведучої і попросила докурити цигарку на літній терасі. «Офіціантка Оля не знехтувала правилами навіть для «Ревізора», - похвалила її ведуча.

Загалом Ольга Фреймут заявила, що усім задоволена, і вручила закладу нову – «золоту» - рекомендацію.

«Ми рекомендуємо заклад «Карамель» всій Україні… Дякую вам за те, що у Луцьку в нас є улюблене місце», - сказала Ольга Фреймут колективу закладу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для всіх працівників Волинь пост - безкоштовний обід від закладу за рекламу!
Відповісти
так так вже і тут рекламу сунуть під виглядом новин.
Відповісти
туди ще хтось ходить? а..ну да...одне одному показатись, що ще бабло не кінчилось, молодці.
Відповісти
не заздри босота :)
Відповісти
Чому ж Ви так відразу до людини? Як заклади вони гідного рівня. Але мені не подобаються через відвідувачів. Не всі, але більшість- самозакохані дєвачькі і мальчікі, які хизуються один перед одним. Смішно. А ще більше противно. Гонору б поменше та носики понижче. Але то таке, синдром "хто в дєрєвнє кручє". )))))))
Відповісти
А може вся проблема у вас? Може у вас комплекс неповноцінності чи ви просто не міська людина і вас дратують міські принципи? Тоді їдьте у своє селище, там контингент кращий і цікавіший. А місто є місто.
Відповісти
Не вгадали :) В Луцьку є чудові заклади, де теж бувають згадані мною "персонажі", але в незначній кількості. Візьміть до уваги то й же "Курінь", "Корону" тощо. А от саме ""Карамель" та "Роуз"- місця скупчення по інтелекту, з примітивними цінностями. Без образ, і там бувають люди з достатком і цілком адекватними поглядами, але у меншості. Луцьк "хворий" на таку собі міщанську самозавищену значимість серед молодих людей, які мають трохи більше фін. можливостей, ніж середньостатистична маса. На жаль. Не лише моя думка. Маю досвід спілкування з багатьма представниками, враження огидні, бо копнеш глибше...і стає боляче, настільки бувають "пусті" люди. А щодо мене...якщо й їхати у "своє", то не в селище, а у місто, значно більше, ніж Луцьк :)Так що не претендуйте на задатки психолога. До речі, у більших містах якось немає такої вираженої міщанської пихатості :) Але ми не про те. Ми про заклади. Тому припинимо. І у Луцьку є багато чудових молодих людей, які мають і у кишені, і у голові, і у серці. І в такі заклади заходять кави випити. А сидіти там щодня і базікати про "шмотки" та хто кого знає тощо...то для "задеркуватих носиків". p.s. Так, місто є місто. Ой часто лучани люблять казати "я з міста". Як там у приказці - людина з села може вийти, а от село з людини - ні. А кричить людина про переваги свого походження (ой, я з міста)коли? Так, саме коли комплекс неповноцінності :) коли треба щось комусь довести. Я показую своє люблю/не люблю до закладу, про який тут мова. Щасти!
Відповісти
Вау, ви мрія психіатра. Видно, що у вас великий біль затаївся на міських людей. Прошу вас звернутися із цим чистосердечним признанням до лікаря, може, він вам допоможе позбутися ваших комплексів.
Відповісти
))) Єдиний біль по темі - це біль від того, настільки багато є "пустих", з примітивними цінностями молодих осіб. Від того стає страшно. Це ж наше майбутнє. Але я делікатно позбавивши себе "блондинок" і їм подібних, маю чудове коло спілкування. Людей самодостатніх, які щось можуть і роблять у цьому житті. Спілкування ж з Вами припиняю. Ми з Вами говоримо на різних мовах. p.s. якщо Вам такі як мені "екземпляри" не зустрічалися, тоді все зрозуміло. повезло Вам :)
Відповісти
я люблю ревізор
Відповісти
Останні новини
На Київщині ‒ повінь. ВІДЕО
19 березень, 2013, 08:21
«Ревізор» у Луцьку: що не показали по телевізору. ВІДЕО
19 березень, 2013, 08:01