Водіїв тролейбусів навчають на ЛуАЗі

Водіїв тролейбусів навчають на ЛуАЗі
На заводі ДП № 1 АТ «АК «Богдан Моторс» у Луцьку працює спеціалізований навчальний центр, де готують кваліфікованих водіїв тролейбусів і спеціалістів з ремонту та обслуговуванню цих великогабаритних машин.

Про це говорили під час зустрічі міського голови Миколи Романюка з президентом корпорації, головою Наглядової Ради АТ «АК «Богдан Моторс» Олегом Свинарчуком та в.о. директора ДП № 1 АТ «АК «Богдан Моторс» Володимиром Гунчиком.

Як розповіли в прес-службі міської ради, Олег Свинарчук розповів про нові проекти, які реалізовуватиме АТ «АК «Богдан Моторс».

Він зазначив, що в планах підприємства - розширити асортимент продукції, зокрема, планують випускати гібридні автобуси, трамваї тощо.

Володимир Гунчик зауважив, що на ЛуАЗі є сертифікований навчальний центр, в якому можна займатися підготовкою водіїв тролейбусів та обслуговуючих спеціалістів. Розроблена навчальна програма, термін навчання складатиме 6 місяців.

«Є відповідна державна програма підготовки таких спеціалістів, яка реалізується через Державну службу зайнятості», - зазначив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось Луцьк не поспішає купувати в ЛуАЗа тролейбуси...а старенькі скоро зовсім їздити перестануть, а там і підприємство у приватні руки віддадуть. То не треба буде там вже водії тролейбусів, маршрутками їздитимемо. Краще б Криму відкривали той центр...
Відповісти
Останні новини
Водіїв тролейбусів навчають на ЛуАЗі
20 січень, 2012, 17:18