За хабар слідчому волинянин сяде за ґрати на 4 роки

За хабар слідчому волинянин сяде за ґрати на 4 роки
Волинянин, який намагався підкупити слідчого, втрапив за ґрати на 4 роки.

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області апеляційний суд області залишив в силі вирок Маневицького районного суду, яким волинянина за надання неправомірної вигоди працівнику поліції було засуджено до 4 років позбавлення волі, - повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

22 березня 2017 року чоловіка викрили під час надання старшому слідчому слідчого відділу Маневицького відділу поліції неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США за повернення йому обладнання для видобутку бурштину, яке було вилучене та визнане речовим доказом у рамках кримінального провадження за фактом незаконного видобутку "сонячного каменю".

Визнавши волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України, суд першої інстанції призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Не погодившись із таким покаранням, засуджений оскаржив вирок в апеляційному порядку, проте апеляційний суд Волинської області погодився з рішенням Маневицького районного суду і найближчих 4 роки чоловік проведе за ґратами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За хабар слідчому волинянин сяде за ґрати на 4 роки
07 листопад, 2018, 17:07