У нічному клубі лучанці вибили зуби

У нічному клубі лучанці вибили зуби
Нетверезі чоловіки, перебуваючи в нічному клубі, вибили зуби жінці, яку запросили скласти їм компанію.

Вгамовували розбишак за викликом «тривожної кнопки» приїхав наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Двоє лучан відпочивали в одному з нічних розважальних закладів Луцька. Через деякий час чоловіки вирішили запросити до своєї компанії дівчину. Після цього чоловіки наввипередки почали залицятися до неї, через що і посварилися.

Під ранок, коли всі вже були нетверезі, жінка сказала, що не хоче з ними більше спілкуватися. Таке ігнорування чоловіки сприйняли як особисту образу і вирішили провчити подругу.

Коли розпочалася бійка, адміністратор нічного клубу натиснув «тривожну кнопку». Правоохоронці вгамували відвідувачів.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого буде з’ясовано, хто залишив молоду жінку без двох передніх зубів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очевидці говорять, що зуби вибили Майї Москвич. це правда?
Відповісти
ще кажуть, що ці двоє лучан - брати кононовічі
Відповісти
а хто така ця Майї Москвич?
Відповісти
"Під ранок, коли всі вже були нетверезі, жінка сказала, що не хоче з ними більше спілкуватися. Таке ігнорування чоловіки сприйняли як особисту образу і вирішили провчити подругу."

ОТ І ДОБРЕ,УМНІЧКА,ЩО ПРОВЧИЛА ТИХ ЛЕДАРІВ!!! А ЩО ДУМАЄТЕ,ЩО ЯКЩО плшечку шампанського купили чи горілочки та тарілочку фруктів замовили Вам все можна? Не думаю, ось так треба зі всіма такими, тільки шкода,що їй зуби треба буде нарощувати, ще й передні, боляче буде, але повагу пора до дівчат мати!!!
Відповісти
До кого повагу??? Поважаюча себе жінка не буде сидіти з незнайомими мужиками в гадючнику до п'ятої ранку. Що "казли" вони "канешно", то козли, але і їй буде наука. Хоча, що її вже може навчити.
Відповісти
от і я тієї ж думку - якого чорта сідала біля двох незнайомих, шукала пригод на свою ж... от і знайшла. любіть себе дівчата, чого чужа біда вас не вчить
Відповісти