В Англії через Harlem Shake звільнили бібліотекаря. ВІДЕО

В Англії через Harlem Shake звільнили бібліотекаря. ВІДЕО
Працівниця однієї з бібліотек Оксфордського університету позбулася роботи.

Під час її зміни студенти танцювали в установі Harlem Shake, - пише Кореспондент з посиланням на англійське видання Sun.

Студенти, які станцювати Harlem Shake у бібліотеці одного з найстаріших коледжів університету - Saint Hilda's College, виклали відео з танцем в інтернет.

Порушників спокою оштрафували, а бібліотекар Каліпсо Неш, яка чергувала в той день, була звільнена за те, що "не завадила їм". Як зазначає видання, Неш також є аспіранткою і випускницею коледжу.



На записі, який уже подивилися понад 5 тисяч осіб, видно, що студенти сидять і спокійно займаються в бібліотеці, коли раптом з'являється молода людина в костюмі футболіста і починає танцювати.

Потім відео переривається, і далі на ньому вже показано, як усі присутні студенти переодягнулися в костюми і танцюють на стільцях і столах.

Самі студенти заперечують причетність бібліотекаря до їхньої витівки і просять керівництво університету відновити Неш на посаді.

Нагадаємо, що минулого місяця в одній зі шкіл Детройта тридцять учнів були покарані за зйомки відео у стилі Harlem Shake. Школярі знімали відео у класі, коли вчитель був відсутній. У кліпі підлітки танцюють у напівоголеному вигляді, а один із танцюристів тримає живу качку.

Довідка

Harlem Shake (буквально перекладається з англійської як Гарлемський струс) — інтернет-мем, що виник в результаті популярного відеоролика, завантаженого 2 лютого 2013 року на YouTube, п'ятьма австралійськими підлітками.

Ролик зібрав приблизно 2,5 мільйонів переглядів за перший тиждень. Відразу після цього в інтернеті з'явилися десятки наслідувальних роликів.

Вважається, що це перший інтернет-мем, який став не менш популярним, ніж Gangnam Style, який довгий час утримував свої позиції у 2012 році. А на 13 лютого, загальна кількість переглядів роликів Harlem Shake перевищує десятки мільйонів.

Суть танцю полягає в тому, що в перші 14 секунд ролика танцює одна людина в головному уборі (зазвичай шоломі або масці), тим часом інші люди зайняті рутинною роботою, після чого всі люди в костюмах (або без) танцюють чи роблять хаотичні рухи, приймаючи незвичайні пози. Ролик триває завжди приблизно 30 секунд. Ряд психіатрів вважає ці дії схожими на епілептичні конвульсії. У музичному супроводі завжди використовується уривок з синглу «Harlem Shake», який виконує американський музикант Baauer.

Джерело: Вікіпедія

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.