Параметри і особливості вибору раковини для ванної кімнати*

Параметри і особливості вибору раковини для ванної кімнати*
Ванна кімната – це те місце, де можна не тільки проводити санітарно-гігієнічні процедури, але і просто побути в тиші і спокої після напруженого робочого дня. Більшість людей не придає великого значення меблюванню ванної кімнати, спрямовуючи свої зусилля тільки на підбір і установку якісної сантехніки. Це не зовсім правильний підхід, адже продумана конструкція меблів для ванної може суттєво покращити не тільки інтер’єр цього приміщення, але і зробити використання ванної кімнати більш зручним і ергономічним.

Як правильно вибрати раковину для ванної?



Найпопулярніший вид меблів у ванній кімнаті – це раковина. Кожен з нас підходить до неї не один раз на день. І звісно хочеться, щоб раковина була зручною і гарно вписувалася в інтер’єр кімнати. Однак, це далеко не повний перелік вимог, яким повинна відповідати ця деталь сантехніки.

Як правильно вибрати раковину для ванної кімнати? На які параметри слід звертати увагу? На ці питання спробуємо знайти відповідь.

Обираючи раковину для ванної кімнати слід звернути на такі параметри виробу, як конструкція, розмір чаші і наявність переливу. Також важливу роль відіграють розміри ванної кімнати.
1. Якщо у вас кімната невеликої площі, то відповідно не варто обирати раковину великих розмірів, оптимальним варіантом буде раковина-тюльпан невеликого розміру (близько 40 см в ширину) або компактна кутова модель, можна навіть з тумбою. Можна зупинити свій вибір на фаянсових раковинах з переливом або ж на виробах із загартованого скла.
2. У кімнатах середнього розміру, де окрім основних предметів сантехніки можна розмістити додаткові шафи, корзину для білизни, пральну машину, краще вибрати пласку раковину або ж накладну модель з тумбою.
3. У просторих кімнатах знайдеться місце і для стильної стільниці з установленою зверху чашею. Оскільки вона буде постійно у полі зору, слід обрати виріб з ефектним декором чи просто красивої форми. У цьому випадку головне, щоб раковина гармонійно вписувалася в загальний інтер’єр кімнати.

Купити меблі для ванної кімнати



Загалом, меблі для ванної кімнати можна купити в інтернет-магазині https://promebli.ua/mebeldlyavannoy.html, орієнтуючись на загальну обстановку кімнати і особливості інтер’єру. Це зекономить ваш час і дозволить у зручній обстановці обрати оптимальний варіант. На сайті представлені різні стилістичні рішення від класичних до стиля «хай-тек». Також можна проконсультуватися зі спеціалістами компанії щодо тих чи інших питань.

На сайті компанії представлені меблі українських і зарубіжних виробників. Доставка товару здійснюється по всій Україні. Окрім представлених моделей можна зробити індивідуальне замовлення, виготовлення займає до двох тижнів. На всі меблі надається гарантія 18 місяців. Якщо ви не можете оплату всю суму одразу, то діє послуга «Оплата частинами».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: раковина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як доглядати за ламінатом*
14 листопад, 2015, 15:05
Параметри і особливості вибору раковини для ванної кімнати*
14 листопад, 2015, 14:58