У Луцьку буде Година Землі. ВІДЕО

У Луцьку буде Година Землі. ВІДЕО
Луцьк вп'яте приєднався до всесвітньої акції «Година Землі-2013».

Цьогоріч дійство відбудеться в суботу, 23 березня, о 20:30, - повідомили у прес-службі мерії.

Окрім символічного вимкнення світла на годину, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, підприємства, установи, урядів країн у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату.



Організатори акції вважають, що вимкнувши світло, люди заощадять електроенергію, на вироблення якої не спалюватиметься паливо, і в атмосферу не будуть викинуті шкідливі речовини.



Довідка

«Година Землі» була заснована в Австралії Всесвітнім фондом дикої природи (WWF) у 2007 році. Україна приєдналася до акції у 2009 році. «Година Землі» має на меті привернути увагу землян до проблем парникового ефекту, викиду в атмосферу вуглекислого газу, бездумного знищення флори та фауни. У минулому році до акції долучилися більше 5 тисяч міст та містечок у 135 країнах світу.

На годину знеструмлюють або включають на економний режим близько тисячі пам’ятників та культових об’єктів в світі. У тому числі Статуя Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро, Акрополь в Афінах, Сіднейська опера, Ейфелева вежа у Парижі та інші.

Телефон для довідок: (0332) 773151, 724608, 724160 (відділ екології міської ради )

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.