Проблеми з фінансами – чутки, – головний тренер «Волині»

Проблеми з фінансами – чутки, – головний тренер «Волині»
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко спростував інформацію, що в клубу виникли фінансові проблеми.

З його слів, не треба шукати підводних течій в тому, що команда їхала в Луганськ на матч проти «Зорі» потягом, а не прилетіла, - пише Український футбол.

«Ми дізналися, що метеорологічні умови такі, що летіти буде або неможливо, або небезпечно, і просто поміняли вид транспорту», - пояснив фахівець.

Також він додав, що інформація про фінансові проблеми клубу - чутки, які не відповідають дійсності.

Водночас Демяненко відзначив, що переїзд потягом вплинув на фізичну форму гравців.

«Відчувалося, що гравці з дороги втомлені, особ­ливо це було помітно у першій половині зустрічі. Але що поробиш, усіляке буває. Ми ж не мог­ли не виїхати на гру. Ось і зараз на Волині суцільні снігопади», - мовив він.

Насамкінець тренер повідомив, що в клубу були незначні заборгованості по виплаті заробітної плати, але наразі їх немає.

Нагадаємо, три тижні тому компанія «Мантімус Коммершиал ЛТД» заявила, що припиняє фінансування клубу. При цьому президента «Волині» Василя Столяра звинуватили в тому, що команда нині має фінансові проблеми.

Натомість Столяр заявив, що збирає документи, які спростують всі закиди інвестора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лукавит(это мягко сказано) Васильевич! Задолженность есть и не малая, игроки сами говорят, только не в СМИ, а друзьям!!!
Відповісти
Заборгованість перед гравцями та працівниками клубу сягає чотирьох місяців...Готуватись до гри з "Дніпром" команда їде в Крим потягом, викупили цілий вагон. А що далі? Де Президент клубу, який купив команду перед виборами і відвідав лише одну гру "улюбленої команди" проти "Карпат" у МИНУЛОМУ році. Що ж буде далі Ігор Петрович? Наступні вибори через не скоро...тоді мабуть і буде нове фінансове вливання в команду...Єдине, що цікавить, це те, чи допрацює Демяненко до кіцня сезону чи плюне на це все раніше....
Відповісти
толку з того демяна - що з грошима-що без...
Відповісти
"...какая отвратительная рожа" )) Автору фотки низкий поклон.
Відповісти
Сами возле зеркала давно были?:) При чем тут внешность человека и футбольный клуб? Демьяненко в футболе, по крайней мере как футболист, да и как тренер (до Волыни) достиг на много больше чем вы в своей жизни - "писаки" блин! Уважать людей научитесь сначала и не оскорблять на ровном месте!!!
Відповісти
А Вы научитесь отличать оскорбления и живую иронию, уважаемый, я же четко написала, низкий поклон фотографу- это ирония, и упрек скорее в сторону "художника-фотографа". Касательно самого "виновника торжества", мне абсолютно "фиолетово", чего он там достиг. Хотя работа тренера, по-моему, оценивается по игре спортсменов, вывод сам напрашивается.
Відповісти
Ну так спортсмены у него такие, на каких денег дали!:) А "иронию" подписывать нужно, а то впечатление совсем иное создается! Сорри! А "фотографы" в ВП еще те прохвэссионалы!:)
Відповісти
ниче, будет и на нашей улице празднк!
Відповісти
Останні новини
Проблеми з фінансами – чутки, – головний тренер «Волині»
21 березень, 2013, 07:27
У Луцьку будять весну. ФОТО
21 березень, 2013, 07:00