Не хочуть продовжити справу Романюка, – Сергій Григоренко про програму «Безпечне місто». ВІДЕО

Не хочуть продовжити справу Романюка, – Сергій Григоренко про програму «Безпечне місто». ВІДЕО
Колишній заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко навів дві версії того, чому у Луцьку досі не запрацювала програма «Безпечне місто».

Свою думку він висловив у прямому ефірі ток-шоу «Протилежний погляд. LIVE» 16 листопада, – пише Конкурент.

Спочатку ведуча Галина Падалко нагадала глядачам пряму мову в. о. міського голови Григорія Пустовіта, який у лютому на цій це програмі зауважив, що приврахуванні зауважень розробниками, Луцька міська рада виділить кошти на програму до кінця року.

«Ми зустрічалися з розробниками. Із самого початку ми висловили своє незадоволення тому, що були питання щодо камер, щодо їхньої спроможності... На сьогодні знайшли порозуміння з розробниками, які займаються цією програмою, і якщо всі наші зауваження будуть враховані, то кошти будуть виділені в цьому році», - зауважив Пустовіт під час лютневого ефіру.

Однак нещодавно у коментарі для ІА «Конкурент» Григорій Пустовіт зауважив, що до програми повернуться наступного року.

«Вони зараз зупинилися. І я думаю, що до цієї програми ми повернемося наступного року. Відеокамери є важливими, але не вони є визначальними в стані злочинності в місті. Ми знаємо періоди, коли взагалі не було відеокамер і злочинності не було, а ті злочини, які скоювалися, вони розслідувалися», – заявив Пустовіт.

Натомість у колишнього заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка є дві версії, чому впровадження програми «Безпечне місто» гальмується.

«Є декілька версій. Перша – спеціально не продовжити справу Миколи Ярославовича Романюка, подібну ситуацію можемо спостерігати з валідаторами», – озвучив екс-заступник міського голови.

За іншою версією, програма гальмується, бо над нею працює «не той» підрядник.

«Друга версія – за неофіційною інформацією, один із нинішніх заступників міського голови лобіював певну фірму, певного підрядника. Вона не виграла і через це вони не задоволені тим підрядником, який є. І хотіли б, із тої неофіційної інформації, що у мене є, іншого підрядника», – зауважив Сергій Григоренко.

Та підсумував, що коли він ще був на посаді, то програму планували реалізувати влітку 2017 року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Не хочуть продовжити справу Романюка, – Сергій Григоренко про програму «Безпечне місто». ВІДЕО
18 листопад, 2018, 12:58