Переваги металевого даху для комерційних будівель*

Переваги металевого даху для комерційних будівель*
З усіх варіантів покрівель для комерційної будівлі металочерепиця може бути найкращим варіантом. Реалізація цього матеріалу є одним з основних напрямків роботи магазину БудШоппінг. Також в ньому можна придбати багато інших видів продукції для огорож, водостічних систем, даху та фасаду будівель. Для об’єктів комерційної нерухомості металева черепиця може бути найкращим варіантом покрівлі з наведених нижче причин.

Надійність

Якісна покрівля може виконувати свої функції без будь-якого втручання протягом 50 років. Це забезпечує наступні переваги:
• Економія на придбанні будматеріалів та послугах спеціалістів з ремонту.
• Можливість утримувати конкурентоздатну вартість оренди приміщень.
• Зниження ризику пошкодження водою меблів, оргтехніки, документів в офісах.

Великий вибір

Доступні конструкції, що імітують різні види черепиці – великої, малої, червоної, синьої і т.д. Ви можете підібрати той варіант, який оптимально підходитиме для конкретної офісної будівлі, ресторану, магазину і т.д. Бажаєте виділитися серед однотипних будинків, які вас оточують? Для цього також можна використати оригінальний дах.

Міцність


Металева покрівля може витримувати сильні вітри й значне навантаження від снігу. Вона міцна й водночас еластична. Саме тому такий дах популярний в районах з частими вітрами, дощами та сильними снігопадами. Ви одночасно економите на заміні зіпсованого матеріалу та захищаєте бізнес від погіршення репутації. Адже провалений дах – це не лише матеріальні збитки, а й ризик отримання травм працівниками та відвідувачами. За цим слідують скандали, судові позови та вимоги щодо компенсації за завдану шкоду.

Вогнестійкість

Цей параметр важливий у будь-якому приміщенні. Але в комерційних будівлях на нього звертають особливу увагу. В місцях великого скупчення людей потрібно використовувати усі доступні можливості для захисту від вогню. І вдало підібрані покрівельні матеріали є однією з найважливіших умов для цього.

Енергоефективність

З якісним покриттям та при правильній додатковій ізоляції металочерепиця дозволяє скоротити на 40% витрати енергії на опалення та кондиціонування. По цьому параметру матеріал наближається до бітумної черепиці. Зниження навантаження на кондиціонери та нагрівачі продовжує їх термін експлуатації. Це – додаткова економія.

Додатковий бонус – металочерепицю легко монтувати і знімати за потреби. Тож ви можете швидко замінити матеріал, не призупиняючи роботу компанії надовго.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги металевого даху для комерційних будівель*
19 листопад, 2017, 09:59
Чому варто придбати LG G6?*
19 листопад, 2017, 09:51