Мешканці будинку в центрі Луцька посварилися через дерева

Мешканці будинку в центрі Луцька посварилися через дерева
У Луцьку мешканці будинку на проспекті Волі розділилися на два табори. Одна частина виступає за зрізання дерев, а інша - категорично проти.

Про це у Facebook повідомив заступник луцького мера Григорій Недопад.

Так, один житель будинку по пр. Волі, 14 у категоричній формі вимагав зрізати дерева, що ростуть уздовж дому. А його сусіди водночас просили не робити цього, бо дерева, переважно бузкові кущі, створюють їм затінок, оскільки вікна виходять на сонячну сторону і влітку тільки дерева й рятують людей від спеки.

"Щоб уникнути подібних конфліктів, звертаємо увагу громадян, які бажають зрізати дерева біля своїх будинків – для цього в першу чергу необхідно зібрати підписи усіх жильців, або більшості мешканців будинку, які погоджуються із вирубкою. В іншому випадку конфлікти неминучі. Без згоди більшості мешканців комунальні служби не будуть зрізати дерева", - пише посадовець.

На пр. Волі, 14, зріжуть лише старий розлогий каштан, який висихає зсередини і може впасти на дім, а також може зруйнувати фундамент будинку, бо розміщений надто близько до дому. Всі інші дерева залишаться цілими на вимогу мешканців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мешканці будинку в центрі Луцька посварилися через дерева
20 листопад, 2018, 14:45