«Національним Альянсом» зацікавилися в СБУ

«Національним Альянсом» зацікавилися в СБУ
Працівники СБУ вимагають в Дубнівської міліції ідентифікувати учасників акції «Привітай президента», яка була проведена осередком «Національного Альянсу» до 3-ї річниці правління Януковича 24 лютого 2013 року.

Правоохоронними органами через цю акцію відкрили кримінальне провадження, - повідомили у прес-службі організації.

Під час заходу перехожі мали можливість написати свої побажання Президенту на ватманах. Хтось з учасників написав «Та щоб ти здох!», працівники СБУ побачили в цьому побажанні посягання на честь та гідність гаранта і дали розпорядження міліції ідентифікувати всіх учасників акції. Як доказ вони надали працівникам міліції фотографії, які завантажили з соціальної мережі Вконтакті.

Правоохоронними органами було відкрито кримінальне провадження по цій акції і вже більше ніж тиждень голову Дубнівського осередку «Національного Альянсу» Ольгу Ворончук викликають на допити в місцевий відділок міліції та намагаються з’ясувати, хто брав участь в акції та хто писав побажання.

«Національний Альянс» вважає, те, що СБУ займається такими акціями і те, що за побажання відкриваються кримінальні провадження, говорить лише про одне – страх у влади перед громадянами посилюється і перетворюється на параною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яника на нари-а до нього Гузя, Климчука і Азірова. всіх на кічу
Відповісти
Останні новини
«Національним Альянсом» зацікавилися в СБУ
21 березень, 2013, 15:13