Мер Луцька оцінив свою роботу на чотири з мінусом

Мер Луцька оцінив свою роботу на чотири з мінусом
Микола Романюк оцінив зроблене ним за два роки перебування на посаді міського голови Луцька. Мер поставив собі чотири з мінусом.

«Бо є багато невирішених питань. Починаючи з побутових умов у будинках. Є негаразди з транспортом: наші перевізники дозволяли собі невчасно людей перевозити, користуючись безконтрольністю», - розповів він в інтерв'ю Волинські правді.

Також міський голова стверджує, що в Луцьку багато барів та ресторанів, але мало місць відпочинку для дітей.

«Недостатньо спортивних майданчиків. В першу чергу веду мову про прибудинкові території. Є питання до клубів за місцем проживання. Не задоволений їхньою роботою. Мали б займатися з дітками в секціях. Малі ж мають бажання», - відзначив посадовець.

Водночас він зауважив, що в місті є ентузіасти, які піднімають спорт.

«І, разом з тим, в нас в місті є ентузіасти. От знайшлися люди, які захотіли створити дитячі боксерські клуби. Ми щось із бюджету виділили їм. Сотні дітей стали займатися цим спортом», - мовив міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аха ха) Ти мої думки читаєш)))Те саме хотіла написати!!!
" Мер поставив собі чотири з мінусом."
2+ і не більше!!! Що таке 4- це 3+ інакше кажучи, а те,що в нас робиться-це 1+!!!
Відповісти
Ви забули, ви ж Лучанка, чого ви так часто змінюєте свої назви. Невже останні ліки не допомагають? Треба прийняти щось новеньке.
Відповісти
"Шановний, шановна" чи взагалі шановне, створіння, яке тут нам показує свій "глибокий рівень знань", можливо, досить? Вам, самому не соромно за себе?
Ви створююте не відомо що, хочете когось принизити чи як це зрозуміти? А лишень самі себе виставляєте лише в тій стороні,яку намагаєтесь безпідставно надати комусь чужому, для Вас не відомому...!!! Заспокойтесь і те,що Ви тут написали застосуйте краще до себе!Адже нам всім це вже надоїло читати!
Бажаю Вам,щоб до Вас це вже врешті-решт дійшло!!!
Відповісти
ой, кумедь, 4, але з мінусом, ну щоб не сильно нагло виглядало, і чого Ви пане мер прямо не відповідаєте, що ентузіаст(и)- це Олександр Лазорко і його Благодійний фонд. Більше того він і сніг за Вас прибирав. Про дороги і стан деяких будинків - то це "1" з мінусом, допоки когось не приб*е та стіна, або ж в аварії "мажор" якийсь не постраждає, Ви навіть не "нявкнете".
Відповісти
Підтримую, дійсно смішно виглядає, "хвали мене моя губонька", тільки й про Лазорка чую, там в садочку шось зробив, спорцменів наших підтримує.
Відповісти
Миколо, а ви от один раз не повечеряйте, тай буде Вам й на дороги, й на спорт, та ще й залишиться. Оцінка має буде об*єктивною, сміх та й годі!
Відповісти
Ой...сміх...ентузіасти - а чому не названти ентузіастов та не подякувати їм? Боксерські клуби, наприклад, робив Ігор Палиця...спортивні змагання піддтримують то Палиця, то Єремеев, то Лазорко...що Ви, пане робили би без допомоги...що зробили саме Ви?)))
Відповісти
А чому не 3 +? психологічний бар'єр не зміг переступити?
Відповісти
"Миколка, сідай 2 "
Відповісти
Вже та КОМУНІСТИЧНА канторка,яка осіла давно на ключових позиціях керівних посад Луцька і Волинської області дістала вкрай.І всі їхні "досягнення" зводяться до одного-РОЗКОМУНІЗДИЛИ та нахабно КОМУНІЗДЯТЬ далі наше спільне громадське майно,іще й самі свою "роботу" оцінюють!
А оцінка 4 з мінусом означає,що ще не все РОЗКОМУНІЗДИЛИ!
Відповісти
Така смілива самооцінка свідчить про гарантований діагноз параної.
Відповісти
"Роботу" мера Романюка та його заступниці Соколовської,давно повинна Генпрокуратура "оцінювати"!
Варто тільки нагадати їй та меру ті часи,коли вона працювала токарем Ківерцівського ремонтно-технічного заводу «Лісмаш»; техніком-технологом‚ інженером-технологом заводу «Спецлісмаш»,а Ромнюк майстром цеху на мебливому комбінаті,де і зав"язалися ті "спільнопрофесійні"
стосунки,коли їх просовували по однійпрофсоюзній,партійній
лінії в начальники за те що були співучасниками афер та махінацій "Волиньдрев",генеральним деректором,якого був тоді Мехайлишин,І не дарма деректор мебливої фабрики Ремарчук,кумом якого являється Романюк,разом з цією гопкомпанією в 91-му році,скупили у робітників ваучири на право власності"волиньдрев"в тому чеслі і мебливої фабрики за безцінь(за 1 ваучер на сьогоднішній день 10 гривень)Обанкротили його,та розпродали по кускам в тіхушечку,залишивши 100 000-чі людей безробітними на вулиці без куска хліба!!!Нехотілося ворошити те болото,але бачу апетити ваші невгамовні,а оскільки маємо багато доказів свідків та відповідних документів по цій справі,то було б і вартим подати звернення куди потрібно:Там і оцінять їх "роботу",як членів однієї спільної грабіжницької команди КОМУНІСТОВ-АФЄРІСТОВ!!!
Відповісти
Панове, система оцінювання тепер 12 бальна, так що самооцінка 4 з мінусом саме враз...
Відповісти
Микола Ярославович 5-. ви заслуговуєте.
Відповісти
Я та мої знайомі за таку діяльність міського голови поставили б 2 із величезним мінусом!
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька оцінив свою роботу на чотири з мінусом
21 березень, 2013, 16:15