Стало відомо, за що побили водія луцької маршрутки

Стало відомо, за що побили водія луцької маршрутки
За те, що водій маршрутки № 31 у Луцьку недогледів і прищемив дитину дверима маршрутки, розлючений батько відразу без будь-яких намагань з’ясувати стосунки накинувся на нього з кулаками.

Водій маршрутки № 31 Василь розповів, що в той момент двоє батьків вийшли з транспорту на зупинку, а дитина виходила за ними, коли він не побачив її в дзеркала і притиснув дверима, які відкрив одразу ж, коли люди почали кричати, що дитина ще не вийшла, - пише ІА «Конкурент».

«Це моя помилка, і я її визнаю, бо ж не додивився і прижав дитину дверима. Але ж не спеціально це, ненавмисно ж зробив», – розповідає водій.

Він додав, що не порвав дитині одяг і не поранив її, а батько різко підбіг до нього зі словами «Я вас навчу їздити!» вдарив три рази в обличчя і встиг зламати ніс водієві, перш ніж той почав закривати обличчя руками від ударів розлюченого чоловіка.

«Ну в житті всяке буває, і бувало, що їдеш і загальмуєш різко, коли на дорозі якась непередбачувана ситуація, але ж це ненавмисно робиться… І тут дитина маленька, коли зійшла на сходинку нижче, її в дзеркалах фактично й не видно було. Невже двом батькам не можна було її на руки взяти чи попередити водія, щоб зачекав, бо тут з дитиною виходять? В мене, бувало, пасажири, що з дитиною виходять, то або на руки її беруть, або кажуть: «Водію, зачекайте, я тут з дитиною виходжу», або: «Зачекайте, я повільно буду виходити», – сказав водій Василь.

Водій додав, що очікував, що пасажир підійде, аби з'ясувати ситуацію, але не на те, що зненацька накинеться з кулаками.

«Це для мене дикість – така поведінка», – сказав Василь.

Після побиття водія пасажир спокійно пішов далі, а водій розповів, що через синці на обличчі не зміг вийти на роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало дав! Мены такий гонщик влітку ноутбука розбив - в момент, коли, зайшовши, давав йому 5 грн., помітив позаду "конкурента", і різко рушив, результат - "бумц" сумкою об сидіння і політ через півмаршрутки. Пошкодження зразу не помітив, бо був би їздюк аналогічно битий по повній. За діло! Їм час електрошок в сідало вмонтовувати - газанув зайвого - отримуй витвережуючий імпульс!
Відповісти
Маршрутчики то особлива каста. Не знаю навіть звідки вони беруться.Але.... Коли заходиш в ліфт-спочатку батьки а потім діти. Коли виходиш з ліфта - спочатку діти а потім батьки. якщо батьки вийдуть перші і раптом двері закриються кого винити будуть якщо не дай бог щось? в маршрутках і автобусах так само. Я не за маршрутчика, не подумайте. Але треба і батькам трохи думати про безпеку своїх дітей!!!
Відповісти
мало дали..маршрутчики це б*дло!!!!!
Відповісти
Осатанілі дикі невиховані люди - і пасажири, і маршрутники.
Бидло.
Відповісти
В Луцьку дві проблеми - це бляхі та маршутчікі. Ой да
Відповісти
Респект батькові.Вчинив так,як має робити нормальний батько.Блін,я горджуся прямо ним.
Відповісти
мудак ти. а якби з ліфту вийшов першим і дитя там лишилось... ти теж іване мудак...
Відповісти
Я попрацював водієм маршрутки 2 місяці і більше ніколи в житті не повернуся до цієї дуже відповітальної , важкої, виснажливої, невдячної роботи.. люди думають, що підвищення вартості на проїзд це вина водіїв . Ні, це проблема ситуації в країні: вартість палива, високі податки, вартість обслуговування транспорту. Чи ви думаєте що автобуси не ламаються від українських доріг, а ціна на запчастини в 10-тки разів дорожчі ніж до легкового авто. І знаєте, я хотів би щоб хоча б на один день не виїхали всі автобуси, всі тролейбуси, всі трамваї, всі таксі, щоб люди відчули, яка це важлива професія "водія" в наш час. Мене зрозуміють одиниці в цьому коментрі , ті хто під час своєї роботи багато спілкується з різними людьми. А люди різні , в кожного свої проблеми, в кожного всій настрій, в кожного свої думки. І не зважаючи ні на які ситуації треба залишатись людиною , а не перетворюватись на бійців MMA. І я вважаю завжди потрібно ставити себе на чуже місце і тільки тоді робити якісь
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, за що побили водія луцької маршрутки
23 листопад, 2018, 00:52